• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar dgs ile sosyal hizmetler?

kafamda Yalova ve Kocaeli üniversitesi var aslında puanları cok yakın bırbırıne zaten
evet ama moralini bozmak gibi olmasın bu sene puanlarda bir patlama olacak gibi çünkü kpssden 40 la atanan bir bölüm bu baya kıymete bindi, geçmiş puanlara aldanma çok yüksek net çıkarmaya çalış tavsiyem.

Sosyal hizmet 4 yilligi cok güzel bir bolum. Okumanin yqsi mi olur! Bence okuyun. Ablamda 27 yasinda bekar o da dgs ile uzaktan egitimle okuyo onun 2.ci Üniversitesi ablam ogretmen. Bence okuyun..

o kadar şansızmısın sen sınava girdin diye puanlar uçucak desene başkalarının başını yaktın :) kısmette varsa olur sıkma canını işletmeden sosyal hizmete dgs ile geçiş varmı bende yeni öğrendim

işletme normal 4 yıllk okudum sonra 2 yıllık sosyal hizmetler okudum aöften ordan gecıs yapayım dıyorum

işletme normal 4 yıllk okudum sonra 2 yıllık sosyal hizmetler okudum aöften ordan gecıs yapayım dıyorum
hım ama çok iyi yapmışsın okumakla ama dgs olmazsada sakın sosyoloji felan deneme eğer atanmak istiyorsan 2 yıl sosyal hizmetlerdende alım olacak yakında beklemek en iyisi, dersenki ben şu şehirden gideyim yeter diye zaten sosyoloji cepte onu kesin tuttursun hacettepe sosyoloji bile kolaylıkla gelir dgs den uzaklaşmak istiyorsan sosyoloji seçersin en kötü ihtimal.

aöf lisans hakkında pek bilgim yok ama bende açıköğretim 2 yıllığı okuduktan sonra dgs ile selçuk üniversitesini kazandım.yalnız 2 yıl değil 3 yıl daha okuyorsun. bildiğim kadarıyla aöf dışında bütün devlet üniversiteleri böyle.bir sene intibak oluyor ve devam zorunluluğu istiyorlar.memur olduğum için malesef devam edemedim.

Back
X