arkadaşlar dekorasyon konusunda acıl yardıma ihtiyacım var...

zelixsx82

RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
2.505
12
42
arkadaşlar ben oturma salonumda ufak değişiklikler yapmak istiyorum şöyle bütcemi fazla sarsmadan bu odada konsolumu kaldırıp yerine tv ünitesi ve plazma tv almayı düşünüyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim konsolun yerine tv ünitesini koymayı düşünüyorum o taraftaki duvarada duvar kağıdı istiyorum bide tv ünitesininde tekli ve çiftli gümüşlüklerime bide koltuklarıma uygun olmasınıda isriyorum bana değişik fikirler ereceğinize inanıyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum..

arkadaşlar resimler biraz karışık oldu kusura bakmayın acemiliğime sayın..

Merhaba öncelikle cocuklarınız çok tatlı benimde iki tane oğlum var bu siteye yeni üye oldum bu ikinci yorumum odanız biraz karışık geldi perdeler güzel ama duvarlar çok kalabalık konsolun olduğu yer ünite için en uygun yer odanın renklerine uygun bı ünite alırsan sorun olmaz bence güzel olur

arkadaşa katılıyorum duvarların çok kalabalık üstelik vitrindeki ve konsoldaki süslerde çok fazla duvardaki kelebek stickerlar hariç diğerlerini kaldırırsan oda çok ferahlar

birde perdenin altında tekli iki tane koltuk var onlar kaldırıp oraya ikili koltuğu koyup tekli koltukları da ikili koltuğun yerine koyup ordaki sehpayı tekli koltukların arasına koyabilirsin.birde orda uzun vazolu dallı bi süs var onuda duvardaki köşeliği kaldıp oraya koyabilirsin
karışık oldu kusura bakma

akvaryumla üçlü koltuğun yerlerini de değiştirebilirsin halı o zmn ortalanmış olur

Çok teşekkürler arkadaslar haklısınız duvarlar çok kalabalık önerilerinizi dinleyeceğim hepsini kaldırıp atıcım

duvarda asili olanlari kaldir bencede... bde tekli koltuklarnn yern degstr arasina fskos masasini koy... yern darsa akvaryumu cikar odadan ... evin kalabalik duruyor... cok yapay ccegn var buyuk olan uzun olan kalsn digerlerinde kaldr bence.... sadelk daha guzel gostercektr..kli vtrininn ustunde bsey var onuda kaldr istersen...:KK51:

canım çok sıcak çok huzurlu bir yuva gibievin.güle güle otur. benim fikrim daha modernleşsin evin.yani o fiskos masasının örtüsünü kaldır eski model duruyor. sonra duvardaki o örme yuvarlaklı süs var ya onlarda çok eskide kaldı.diğer şeylerde çok fazla duvarda.fiskosun üzerindeki çiçek yerine daha modern bişeyler koymalısın.koltukların yastıkları da bordoya çevrilebilir halıyla uyumlu olur.perdelerin çok hoş bu arada

bence ikili vitrininzi ve konsolunuzun rengini değiştirebilirsiniz krem olabilir mesela çnkü koltuklarınız balköpüğü bunu zımpara+ boyayla ya da yapışkanlı folyolarla halledebilirsiniz.tbı fazla oymalı kısımları yoksa. duvarları fzla doldurmayın derım mesela koltuğuna rkasındaki duvara hem sticer yapıştırmşsınz hem bişyler dha vr curcuna gbi görünüyor oturma odasında en önmli şey sadelik .göz yaracak tblo ıvız zıvır kaldırn bnce kalabalık görünmemesi ortamı ferahlatacaktır :) mesela kanvas tablolar fln vr 3-4 prça çk hoş duruyor.onlardan terch edebilirsiniz.bnce tv ünitesi kullanışisız kaba duruyor ağır oluyor altınn temziliği zor oluyor eğer ayaklı değilse bir de bir tv koyuyorsn üsetüne sağnda solnda acyip rflar şeklli mekilli bişylr sırf süs koymk için koca tv ünitesini oturtuyorlar salonn ortasına hiç hoş görnmüyor ya ufak oluck yada bir işlevi olucak. arkasında kocaman ahşap bir plaka sırtılık var tmm altında da iki çekmece işlevsiz birşy çıkıyor ortaya moda dıye herkesde vr şu an. konsolunuzun aynasını çıkartıp tv üzerine monte olabilir lcd düşünüyorsanız en azından tv sehpası ortadan kalkmş olur yıne aynı şekilde konsolun üzerine sağ ve sol taraflarına şeffaf cam boncuklu obje ve biblolar terch edebilirsnz :)

duvarda asili olanlari kaldir bencede... bde tekli koltuklarnn yern degstr arasina fskos masasini koy... yern darsa akvaryumu cikar odadan ... evin kalabalik duruyor... cok yapay ccegn var buyuk olan uzun olan kalsn digerlerinde kaldr bence.... sadelk daha guzel gostercektr..kli vtrininn ustunde bsey var onuda kaldr istersen...:KK51:
teşekkürler Canim duvar Ünitesi'ni alacağım icin o tv sehpası kalkacak İrfan o zaman tekli koltukların yeri genişleyeceği icin o sehpayı koyabilirim aralarına fazlalık ivir ziviri -kaldırmayı düşünüyorum değerli fikirlerin icin çok sagol

Ya arkadaslar alintilarim çıkmıyor telefondan girdiğim icin herhalde kusura bakmayin

bence konsolun çok güzel ahşap da sanırım onları beyaza ya da kreme boyatabilirsin folyoyla yazık etme bence hatta ruloyla zımpara falan yapmadan evde boyayanlar bile var ufak bi zigon falan varsa evinde ahşap onunla bi deneme yapabilirsin ki google de araştır bak baya boyanmış eskitme mobilya bulacaksın...mobilyalarımı beyaza boyadım yaz googleye neler var neler görsellerde..ben de yatak odamı boyaıcam yaza sorular sorunlarda kızlar bir fikir verin gdiye bi başlık açmıştım bakabilirsin..
konsoldaki aynayı çıkarıp plazmayı oraya monte ettirebilirsin mesela...
duvarlarında çok fazla şey var göz yoruyo onları biraz azaltabilirsin...
bi de o akvaryumu salondan başka yere kaldıramazmısın...dur yaa başım döndü ters ters bakmaktan bi düzeltelim önce...
ikili koltuğun olduğu kısma konsolu koy bence...
akvaryumu kaldırısan da 3 lü koltuğu vitrine doğru biraz yanaştırırsın vitrini de bizar daha çekersin ve teklileri çapraz şekilde koyarsın araları açık olur böylece....zaten tv alınca o tv dolabı da çıkar ordan o kısım da ferahlar..
bir desen şöyle genel bi foto çek böyle tek tek değilde o zaman daha net anlaşılır oda nasıl....
$39ryd.jpg
$39rxb.jpg
$39rvm.jpg
$39s56.jpg
$39s3b.jpg
$39rzw.jpg

Eklentiler

• $39s1j.jpg
    $39s1j.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
arkadaşların dediğine bende katılıyorum fazladan olan süs,çerçeve.resim ve stıker tarzı şeyleri kaldırmalısın tv üniten gelince oraya uygun objeler kullanabilirsin.sade ve şık olmalı yalnız.ve dediğiniz gibi duvar kağıdı ile eviniz ferah olacağını tahmin ediyorum

X