- Konu Sahibi pamukannesi
-
Allah yardımcın olsun arkadaşım aynı dert bende de var..yatarak yediği içinde pütürlü bişey veremiyorumda boğazına kaçar dietüm yemeklerimiz mama kıvamında sen şubatta girmişsin konuyu ama merak ettim şimdi 22 aylık olmuştur bebişin bi değişiklik oldu mu normal yiyor mu? yiyorsa nasıl bi uygulama yaptın bende deniyim.
benim kızımda çok iştahsız zorla oynata oynata yediriyorum.şimdi 16 aylık oldu ben yesinde blendırdan geçirmeye razıydım halada razıyım zaten bir aydır falan kedi blendirdan geçenleri yemiyor ille çiğneyecek.bende artık çatalla eziyorum.inşallah sizinkide böyle bir değişim geçirir her çocuk 8. ayda pütürlü yemeye alışacak diye kural yok bence hepsi farklı canım.yesinlede pütürlü yesin bence. insanlara sinir oluyorum zaten ne zaman normal yemek yiyecek halamı mamamı yiyor.ne istiyorsa onu yesin valla yesinde.eline çubuk kraker susamlı çubuk ver o çok iyi geliyor benimki halley gördümü mama mama diye bağırıp yiyor valla.abur cubur çok seviyor normal yemekleri yemiyoroturt eline çubuk kraker ver benim tavsiyem sana
teşekkür ederim mutlaka deniycem çubuk krakeri :) bebeklerin beslenme alışkanlıkları ne kadar zor kazanılıyor ama çevreninde çok etkisi var benceinsanlar aa yemiyor mu dedikçe ben zorladım bebişimi belkide o yüzden soğudu yemek yemekten şimdide oyunlarla reklamlarla kandırıyorum. yedimi dünyalar benim oluyor yemedimi strese giriyorum. Belkide hiç acıkmasına bile fırsat vermiyorumdur.şuan 14 ayına giricez 2-3 saatte bir yedirmeye çalışıyorum. siz ne kadar aralıklarla yediriyorsunuz?
arkadaşlar nolur bana yardımmcı olun.. oğlum 14 aylık.. normalde ev yemeklerine geçmemiz lazımdı ama nerdeee..hala mamayla gidioruz.. çok iştahsız bir bebek.. pütürlü yemio..çiğnio çiğnio geri çıkarıo.. yutmuo... hala yatarak yemek yiyo.. reklamları açıorum, yatırıorım tam bi saatte bi kase çorbayı yiyo.. nasıl alışacak bu çocuk.. yedikleri kahvaltı bulamacı, ekmekli çorba, yoğurt, süt, mama..bazı anneler makarna, köfte yiyor falan dior, benim oğlum yemior, yemez... 2. bebeğe hamileyim.. yemn ederim şu an tek düşündüğüm şey, ya o da yemezse... nolacak bu çocuk.. ne zaman kan ter içinde kalmadan bizim yediklerimizi yiyebilecek
Merhaba kizlar formda yememek diye okuyunca hemen geldim.benim 9aylik kizim var,4.ayimizda sutum azaldi ve ek besine gectik gecmez olaydik.o gun bu gundur sinirlerim alt ust biberon icen cocuk biberin birakti ne aldiysam olmadi.mama yemez oldu.tabi benim sutte bitti.ne yapacagimi sasirdim artik.sut ve sut urunlerin svmiyor gunluk ictigi sut toplam 240ml anca.dr en az 500ml diyorzaten kilomuzda az 7400gr.bi akil verin klipleerle oyunlarla yemek yiyoruz.mamayi saatlerce Agzinda tutuyor .yutmayi cignemeyi hepsini biliyor ama inatla yemiyor.onlugu gordumu cigligi basiyor.ya valla sinirlerim cok yiprandi hergun bi mucize olsun diye dua ediyorum.onun yemek yemesi beni strese sokuyor.oyle sıkmıyorum 4 5 sa vermeye calisiyorum ama yok yok ((yardimci olursaniz sevinirim:2:
belkide sut urunlerine karsi bi alerjisi olabilir yani (laktoz intoleransı ) sut urunleri ona belki rahatsizlik veriyor cunku hem sut hemde sutlu urunleri yememesi normal degil muhakkak birinden birini yemeli sen sakin ol bebegin senin stresini huzursuzlugunu hisseder sen ne kadar sakin ve rahat olursan oda senin kadar huzurlu sakin olur benim sutumde oglum 3aylikken bitti biberonu aldi gunluk 1 sise sut icer bazende yemeyi reddeder sut ister bende vermem ve ona derim ki hayir yemek yemelisin sadece sutle gelisemezsin artik buyudun kivranir sut vermem icin bakti vermiyorum yemegini yer bir cocugun uzerine bir anne cok duserse yemek yedirmek icin onu zorlarsa yemedigindede streslenirse o cocuk hic yemez dusunsene sana birisi zorla yemek yedirse naparsin ??? rahatsiz olmazmisin bak onlugu gordugunde ciglik atmasi sence normal mi ? sen ona yemek konusunda israrci davranmissin ki o cocukta yemek yemekten hoslanmiyor baktin yemiyor birak o kendisi gelir zorlama ben ogluma oyle yaparim ve 15 aylik olacak 13kg
rica ederim melodim1 kizin 9 aylikmis yuruyor mu ? kendi oturabiliyormu ? israrci olma bi bebek ac olursa aglar huysuzlasir kendi haline birak uzerine cok dusme yemek yemesi icin cunku bunaltirsin onune sofrayi ser otuttur kizini kendi yesin sen yedirme doke saca ogrenecek yemek yemeyi bazen bebekler kendileri yemeyi tercih eder annenin elinden yemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?