- Konu Sahibi pamukannesi
Allah yardımcın olsun arkadaşım aynı dert bende de var..yatarak yediği içinde pütürlü bişey veremiyorumda boğazına kaçar die tüm yemeklerimiz mama kıvamında sen şubatta girmişsin konuyu ama merak ettim şimdi 22 aylık olmuştur bebişin bi değişiklik oldu mu normal yiyor mu? yiyorsa nasıl bi uygulama yaptın bende deniyim.
benim kızımda çok iştahsız zorla oynata oynata yediriyorum.şimdi 16 aylık oldu ben yesinde blendırdan geçirmeye razıydım halada razıyım zaten bir aydır falan kedi blendirdan geçenleri yemiyor ille çiğneyecek.bende artık çatalla eziyorum.inşallah sizinkide böyle bir değişim geçirir her çocuk 8. ayda pütürlü yemeye alışacak diye kural yok bence hepsi farklı canım.yesinlede pütürlü yesin bence. insanlara sinir oluyorum zaten ne zaman normal yemek yiyecek halamı mamamı yiyor.ne istiyorsa onu yesin valla yesinde.eline çubuk kraker susamlı çubuk ver o çok iyi geliyor benimki halley gördümü mama mama diye bağırıp yiyor valla.abur cubur çok seviyor normal yemekleri yemiyoroturt eline çubuk kraker ver benim tavsiyem sana