- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
bence zorlama... püre de verme, pütürlüyü mecbur kalınca yer. kraker falan veriyorum ben, oynayarak alışır diye. iştah için de unadix kullanmaya başladık. yeni oldu aslında; ama sanki işe yaradı gibi. dişten de olabilir bu arada iştahsızlığı.
benimde oglusum hala puturlu yemiyor.gecen goturdugum gastroloji doktoru cok gec kalmissin havucu hasla ver eline dedi.bende haslayipp minik parcalar halinde veriyorum ama hala boguluyor.ilk oglumda hicbir sorun yasamadim puturlude.ama bu baska ogoruyor cocuk yemek istiyor fakat yiyemiyor.ya boguluyor yada kusuyor.
sırf pütürlü yemediği için mi goturdunuz doktora merak ettim yoksa baska bır sıkıntıda var mı?? bırde nasıl hıc mı puturlu yemıyor yoksa mesela corbada ekmek yada sehriye falan yıyor mu? yada kendı kendıne bıskuvı muz falan yıyor mu? ne yönden gec kalmıssın dedı kı doktor? sonucta bence her cocuk aynı olmaz, gercı bız annelerınde hatası var belkı blendır kullanarak ama yemeyen yemıyor ıste..
arkadaşlar nolur bana yardımmcı olun.. oğlum 14 aylık.. normalde ev yemeklerine geçmemiz lazımdı ama nerdeee..hala mamayla gidioruz.. çok iştahsız bir bebek.. pütürlü yemio..çiğnio çiğnio geri çıkarıo.. yutmuo... hala yatarak yemek yiyo.. reklamları açıorum, yatırıorım tam bi saatte bi kase çorbayı yiyo.. nasıl alışacak bu çocuk.. yedikleri kahvaltı bulamacı, ekmekli çorba, yoğurt, süt, mama..bazı anneler makarna, köfte yiyor falan dior, benim oğlum yemior, yemez... 2. bebeğe hamileyim.. yemn ederim şu an tek düşündüğüm şey, ya o da yemezse... nolacak bu çocuk.. ne zaman kan ter içinde kalmadan bizim yediklerimizi yiyebilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?