• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok önemli lutfen

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
Arkadaşlar bu elbise Koton dan aldigim uzun düşük kollu Penye elbise.bana barkod numarasi lazım iç etiketteki.allah rızası için bilen olan varsa yazsın resim atsın yada lutfen

Eklentiler

• 20141015_212512.jpg
    20141015_212512.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 77
elbise delik cikti..çıldıracam.salak gibi hastalık bende alır almaz barkod yeri keserim.herseyin.

canım dikilse tam böyle kilot hizaMdA.ince Penye çok belli olur.ortada.çok üzüldüm.çok.benle dalga gectiler birde.barkod olsaydı bulun diyorlar gevrek gevrek.giymedim bile.inat oldu biraz

Barkod istemeleri çok saçma onlar bal gibi biliyorlarda değişim yapmamak için direniyorlar.ayyy sinir oluyorum bilinen markaların ürünlerinin arkasında durmamalarına

Aynen canım.birde dalga gectiler çok zorunma gitti.bütün sehri aradım.100 den fazla benzinn yaktım.inan numarasi olmadan fisdee yok ya.olmaz dediler.

Yasak degilse direk isterseniz kotonda calisan arkadas varmi diyerek acin konuyu belki biri cikarda yardim.eder:KK52:

Back