• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok önemli lütfen ben çok bilgisiz biriyim. Anlayamıyorum yardım.

RabiaIslam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
2.659
3.338
83
ben 2 buçuk aydır eşimle bir araya geldik.
3 defa adet oldum.
Adetim ilk defa 2 gün sürdü sadece. Eskiden farklı idi. Adet kanamam koyu katı olur.
Bu akışkan bende ve kahve rengi idi.
Üstünü görme olsa 3 defa olmaz diye biliyorum.
İlk defa kasık ağrım olmuştu adet dönemim olmadığı halde.
Midemde çok yanma vardı. Bende hiç mide yanması olmaz.
Ve düz olan göbeğim 2 ayda tombul oldu.
İlk ay idrar testi yaptım olumsuz çıkmıştı.
Bazıları 4, 6 ay adet olup hamile de olabiliyormuş.
Benimde bu mucizeye ihtiyacım var.
Lütfen bana bu belirtilerle ilgili fikrinizi söyleyin lütfen..:KK69::110::işsiz:

ben 2 buçuk aydır eşimle bir araya geldik.
3 defa adet oldum.
Adetim ilk defa 2 gün sürdü sadece. Eskiden farklı idi. Adet kanamam koyu katı olur.
Bu akışkan bende ve kahve rengi idi.
Üstünü görme olsa 3 defa olmaz diye biliyorum.
İlk defa kasık ağrım olmuştu adet dönemim olmadığı halde.
Midemde çok yanma vardı. Bende hiç mide yanması olmaz.
Ve düz olan göbeğim 2 ayda tombul oldu.
İlk ay idrar testi yaptım olumsuz çıkmıştı.
Bazıları 4, 6 ay adet olup hamile de olabiliyormuş.
Benimde bu mucizeye ihtiyacım var.
Lütfen bana bu belirtilerle ilgili fikrinizi söyleyin lütfen..:KK69::110::işsiz:
3 defa ard Arda aynı şekilde adet gördüm.

IMG_20200302_165657.jpg

Kan vermelisin.

Test yapmanız lazım
Birde adet olduysaniz zor yani ama var böyle benim kardeşimi annem 4 aylıkken anlamış :)

Peki sonuç ne oldu canım o_O:KK17:

Ben yurt dışında olduğum için kan testi yapamıyorum. Randevu aldım hastaneden 2 ay sonraya verdiler. Burda böyle. Türkiye'deki gibi git tahlil yap olmuyor
işte canım 3 ay sesin gibi oldum 4. Ayda yani bu ay gögsüm şişti test yaptım böyle çıktı var mı yok mu bilmiyorum

Umudum var ama hayatım boyunca hayal kırıklıkları çok yaşadığım için.
Canm bak kafana takma ben çok takıyordum bu ay o kadar çok umursamadı içime doğmuş gibi test yaptım böyle yaptım yarın kan tahlili yaptıracam Allah izin verirse

Kesin sonuç kan testi yarın gidin verin nerleştirin onun dışında üşütmüş olabilirsiniz

Canm bak kafana takma ben çok takıyordum bu ay o kadar çok umursamadı içime doğmuş gibi test yaptım böyle yaptım yarın kan tahlili yaptıracam Allah izin verirse
Bana haber verirmisin tahlil sonucunu alınca. Merak ettim. İnşaallah o güzel haberi verirsin.

Ben almanyadayım. Burda sağlık sektörü sıfır.
Olduğum yerde sadece 2 doktor var. Ve ikiside 2 ay sonraya randevu verdi. Burası tuhaf bir yer. Ülkeme kurban olduğum.
O zaman idrar testi yapın 2 tane ikisi de negatifse maalesef hamile değilsinizdir

Back