Arkadaslar cok morelim bozuk kac gundur yardim edermisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merve667

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
44
10
88
28
Merhaba kizlar

Esim koyu Fenerbahceli. Biz yurtdisinda yasiyoruz ve burda mac oynicaklardi. Ilk maci olcagi icin ben fenerbahce taraftarlari arasinda maca baksin istedim neyse yana yana bilet aradim. Sonra Twitterde bilet satan birini gordum twitterde bunu bir taraftara sordum oda bu biletlerin gercek oldugunu stadyumda sordurtugunu gonul rahatligi ile alabilecegimi soyledi.

Neyse bende fiyata belki indirim yapar diye bana bilet soranlari ona yonlendiriyordum hatta kendimde alip bilet satim diye dusundum sonra vazgectim nolur nolmaz basima dert almim diye.sonra hatta kendim 2 bilet aldim indirim yapti musterileri yonlendirdim diye

Neyse mac gunu geldi catti maca gittik ve malesef biletlerin sahte oldugunu ogrendik iceri giremedik. Bu yonlendirdigim bir kisiye ben o gun mesaj attim ve biletlerin sahte oldugunu kapida kaldigimizi ve dolandirildigimizi soyledim. Oda bana yok kanka biz mactayiz suan yazdi.

Neyse sonra yonlendirdigim biri bana mesaj atip kufur hakaret etti iban ile ismimin oldugunu ev adresimi ogrendigini hatta esimle benim telefon nummaralarimizin oldugunu soyleyip yasal islem baslaticagini soyledi. Bende ona adamsaniz sizi dolandiranda hesap sorarsiniz ben kimseyi dolandirmadim kimsedende para almadim ben kendim hatta dolandirildim ben adamin sahte bilet sattigini bilmiyordum dememe ragmen bana kufur hakaretler etti ve dava acicagini biletlere kac para verdigini ve simdi avukatada masraf yapacagini soyledi. Esiminde bunlardan haberi yoktu twitterden aldigimdan supriz yapmistim ona ogrenmesini istemedigim icin onlara yalvardim sonra eger tum bilgilerinizi silmemizi istiyosan bize bitcoinda para yatirir ibanimizi vermeyiz bize karsi kullanirsin dedi. Oyle diyince caktim bunlar beni dolandirmak istiyo hemen tum konusmalarin polise vericegimi ve kesinlikle korktugum bisey olmadigini soyledim ve blokladim. Sonra baktimki bir hesap onuda yonlendirmistim bana suan mactayim diye hesap beni takip etmek istedi hemen sayfami kapattim. Sonra sayfasinda benim icin bu cete uyesidir yazmis. Yani bu mactayim kanka diyen ve beni dolandirici diye suclayip para isteyen kisi ayni kisiymis. Hatta beni dolandiran biletci ile tum konusmalarimi biliyolardi sozde biletci oda isin icinde demis tanimam etmek hic birini. Ev adresin felan var diyince acikcasi cok korktum ve esimin nummarasida var hatta devlet nummarasida var dedi sonra ismi ne diyince baska isim dediklerinde anladim blof oldugunu. Ben tum gorusmenin para istediklerin sslerini alip polise gidecegimi soyleyip sayfayi sildim. Sonra tek yaptiklari 1 kisinin takip ettigi sayfadan beni dolandirici ilan etmek, bende sunu dusundum bastan beri bunlar hepsi beraber olmus olabililermi? Daha bilet almadan once yani bilgim felan olsa ararlardi diye disunuyorum ne aradilar nede mahkeme kagidi geldi. Acaba kendileri milleti dolandirdi diye sucu bana atmis olabililermi? Ustunden 3 hafta gecti ama haka morelim bozuk okadar iyi niyetliyken dustugum duruma bak ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…