ARKADAŞLAR ÇOK KÖTÜYÜM LÜTFEN BİLENLER YARDIM ETSİN.GERÇEKLERİ SAKLAMAYIN ÜZÜLÜRÜM DİYE

beyzaa006

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
216
7
37
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...
*****ARANIZDA BEBEĞİ 2 AYLIK OLANA KADAR AĞLAMAYAN VAR MI??BUYUDUGUNDE BIR HASTALIĞI CIKTI MI??KÜCÜKKEN AĞLAMAYIP,UYUYAN ÇOK USLU OLAN BEBEKLERIN BU GUNKU DURUMLARI NE??
-----SİZCE NE YAPMALIYIM????LÜTFEN CEVAP YAZIN AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELIYOR.ÇÜNKÜ ÇEVREMDE HİÇ BÖYLE AĞLAMAYAN BEBEK DUYMADIM

Ooo gecmis olsun ama dokt.la konustunmu bu duurmu aglamamasi normal mi yani mesela bi iki aylikken asiya gittik bi tanr vurdu hemsire daha vurararken aglamayabilir dedi aglamadi kizm ikincidr aglar dedi vurdu agladi yani bunu orfayken neden belirmedinki

normalde ağlar mıydı peki?

Tabi canim aglardi banyo yaparkrn cok fena mzildanarak uyanirdi emmek isterdi falan ama en fazla banyoda aglardi oyle aman aman normal sartlarda aglamazdi xok gazli idi benim kiz gazi oldugunda ortaligi yikardi resmen

canm benmde ıkı aylk bebegim var oda cok aglamıyo sadece çok aşırı açıkınca benmkide bazen 7 saat uyuyo uyandgnda aglamıyo bunda korkcak ne warki

Benim bebegimde 4.ayini bitirecek 2. Ay asiya gittigimizde hemsire dediki kolunu sikicam aglarsa sikistirdigim icin aglar dedi. Ben bekledim ama hic sesi cikmadi sonra ciktik kan vermeye yine hemsire igneyi topuguna batirdi hic aglamadi ustune bide kadin siktida sikti kan cikarmak icin, bizimki orali olmadi. Ben cok mutlu olmustum aglayip yipranmadi diye. Ilk zamanlar benimkide hic uyaninca falan aglamazdi bence hic moralini bozma yine doktora danis da icin rahatlar tabi. Allah korusun herseyden meleklerimizi..

bnim oğlum hala daha çok ağlamaz mızmızlanır 5 aylık olcak hele ilk iki ay hiç ağlamadı sadece banyoda ağladı hiç korkma

ağlıyormuş işte.ağlarken sesi iyi çıkıyormu.benimde bebeğim kan alınırken ağlamadı ama sarılığı vardı ozaman.ama normaldede pek ağlamz.şu an 4 aylık.bebeğini 5 6 saat uyutma.uyanmasada sen kaldır emzir.o kadar uyumaya kan şekeri düşer.bu yüzden gücü olmayabilir.

canım hemen kötü düşünme.
bebeğin güzel emiyor mu, göz kontağı kuruyor mu, eller aynı oranda bacaklar aynı oranda hareketli mi.. Bunlar önemli bu günlerinde. Bana gelen bebeklerde ilk bunlara bakıyorum ben. Az ağlaması korkutmasın seni saydıklarımda sıkıntı yoksa.
Ama yiine de içinin rahat etmesi için mutlaka uzman bir hekimden görüş al, muayene ettir için rahatlasın..

bebeğin durumunu merak ettim açıkçası.. benim görümcemde 1 yaşına kadar sürekli uyurmuş acıktığı zaman uyanırmış. iğne filan vurulurken azıcık mırıldanırmış o kadar. şimi 18 yaşında maşşallahı var sapasağlam sadece çok üşengeç ve yapacak birşeyi olmadığında yada bi ortamda sıkıldığında hemen uyku moduna geçiyor :) doktora gittiler hiçbir problem yokmuş maşallah

bebeğiniz nasıl oldu.bir sorunu yoktur eminim

benim kizim 3 aylik olana kadar bagirdi hic uyumazdi bagiiracam diye mosmor olurdu doktora goturdum normal dedi biride bebegim aglamiyor diye getirmisti adam gulmustu cocuk aglasa suc aglamasa suc diye ☺☺

ıcın rahat etcekse doktora sor
ben hıc aglamamısım
uyanım dıye neler ederlermıs sadece uyurmusum
onca ıgne vurulmusum hıc aglamamısım

mızırdanırmısım en fazla

taş gıbıyım korkacak bırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…