arkadaşlar çok heyecanlıyım ve korkuyorum

heyecanını yaşadım resmen
bugün kardeşimi anasınıfına götürdüm.
öğretmenin tecrübeli olduğu çok belliydi:)
her gelenle tek tek ilgilendi
çocuklara çok yakın davrandı
dün okula götürememiştim çocuklara hediye vermiş ne olduğunu bilmiyorum
umarım yardımcı olmuşumdur biraz

lamelif,
hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşaallah.

Çocuk şarkıları ve oyunlarla ilgili repertuvarını genişletmen lazım, çocukların dikkati çabuk dağılıyor bu gibi durumlarda eğitici şarkılar, enerjilerini atabilecekleri oyunlar kurtarıcı oluyor.
Günlük planın var mı? Hazırlıyor musun? Hergün el becerileri, grup oyunları, psiko-motor gelişimleri için aktiviteler bulmak zor oluyor ama nette epey dökümana ulaşılabiliyor, yabancı siteleri de kurcala, çok ilginç fikirler oluyor.

Şimdiden seni heyecanlandırayım, okulun Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Kutlamaları için yavrucuklarına ront, şarkı vs düşün

Tekrar hayırlı olsun

İnternetten çocuk şarkıları öğren bol bol.Özellikle kategorilendirerek git,mesela hayvanlar,harfler,sayışar,doğa sevgisi,anne baba,milli bayramlar vs..Repertuar yapman lazım yeğenim geçen sene her gün bir şarkı öğrendi.Bir diğer şeyse birazcık az disiplinli olmalısın bence çocuklar seni arkadaş gibi görmeli,sana güvenmeliler.Velilere de işine önem verdiğini hissettir.Hergün bol bol boyama yapıyorlar zaten.En yakın bayram 29ekim 29ekim için bir etkinlik düşünebilirsin.Başarılar.

Ben varım canım,buyur.

Özelden soracaktım senin kapalıymış canım ya, burada da hem konuyu dağıtmak istemiyorum hem de saçma yorumlarla karşılaşmak istemiyorum... Seni izlemeye alsam atabilir miyim ki?

Özelden soracaktım senin kapalıymış canım ya, burada da hem konuyu dağıtmak istemiyorum hem de saçma yorumlarla karşılaşmak istemiyorum... Seni izlemeye alsam atabilir miyim ki?

Tamam açayım canım özeli.

MUNECİM ABLACIM çok şükürki heyecanımı atlattım
he birde çocuklarla iletişimden onlara ne öğreteceğimden değil ki onlarda kendime güveniyorum
o ne özgüven o der gibisinama çocuklarla aram iyidir uyum haftamız gayet güzel geçti
dün veli toplantımıda yaptımşimdi plan akışları tanıtma formları vb.
prosedürler varya onlar sevmiyorum
birde hiçbişey net değildi
ama çok şükür bi haftayı bitirdik
sağolsunlar önceki öğretmenler fazlasıyla tatlılar hepsi sabahcı biri öğleciçok yardımcı oluyorlar

teşekkür ederim onlar kolay
uyum haftamız güzel geçti
ben zaten istesemde asık suratlı olamam
veli toplantımda güzel geçti
öğretmenimiz hep gülüyo diyomuş çocuklardan biri

ama işte yanlış yapmaktan korkuyorum genede ama bu korku olmadanda mesleğimi düzgün yapamam
çocuklar su gibiler
sonrada ızdırabını çekerim yüreğimde biliyorum

start veriyoruz pazartesi

aminecim çok sevindim valla tebrik ederim.....yakın bi arkadaşıma da çıktı ama formasyon stajına gideceğinden kabul edemedi....bu ikinci güzel haber.....allah yardımcın olsun bu düşündüklerini kalbinden geçenleri aktar yeterli.....senin de onlarkadar güzel kalbin var allah utandırmasın canım arkadaşım

bi de sizin tayin işi ne oldu gelmiyormusun buralara

sağol canımmm

ALLAH razı olsun

tayin işleri belli değil her an olabilirde olmayabilirde

Alistirmanin ilk gunu sinifta ayicikli çikolata varya isim vermiyim ondan verdiler çocuklara benimde hoşuma gitti. Ayrica basarilar dilerim allah utandirmasin canim :)

Alistirmanin ilk gunu sinifta ayicikli çikolata varya isim vermiyim ondan verdiler çocuklara benimde hoşuma gitti. Ayrica basarilar dilerim allah utandirmasin canim :)

ben ilk gün yaka kartı ve balon verdim çok svindiler

2.gün çikolata
artık ara ara veririm

yarın tam eğitim başlıyor
uyum haftamız bitti

ben ilk gün yaka kartı ve balon verdim çok svindiler

2.gün çikolata
artık ara ara veririm

yarın tam eğitim başlıyor
uyum haftamız bitti
Evet canim yarin hayirlisiyla bende oglumu sinifa birakip eve gelicem. Uyum haftamiz bitti bazi cocuklar agliyor annelerinin eteklerine yapisiyorlar onlar nasil yapacaklar acaba ?

hayırlı olsun.. severek heyecanla yapacağın için çok güzel olacaktır herşey :)
fakat çikolata şeker vermeni tavsiye etmem.. çoğu veli için yanlış olabilir ve ters tepebilir..
ben de şahsen vermiyorum kızıma öğretmeni de versin istemem..
balonlar yaptığınız yaka kartları mutlaka hoşlarına gidecektir :)
toplu fotoğraf çekmeyi unutmayın sene sonu için elinizde olur :)

Evet canim yarin hayirlisiyla bende oglumu sinifa birakip eve gelicem. Uyum haftamiz bitti bazi cocuklar agliyor annelerinin eteklerine yapisiyorlar onlar nasil yapacaklar acaba ?
benim bi çocuğum girerken iyi sonradan özledim diye başlıyor ama yarın yoğun geçeçek inşallah atlatırız

sizdemi anaokulubişe sorcam özelden
evet çekicem inşALAH
ÇİKOLATA KONUSUNDA HAKLISINIZ
ağzımdan kaçırevirdimsöz verince tutmak lazım tabi

Hayırlı olsun öncelikle darısı atamana olsun.Bence Öğrencilerini tanıdıktan sonra onlara küçük sürprizler hazırlamalısın,ilk etapta tanışmak kaynaşmakla geçecek zaten,o yaş grubunda da oyunlar çok önemlidir,öyle güzel yürütürsün ki bu işi ben eminim

teşekkürler ederim

inşALLAH

ÇOCUKLARLA anlaşırım bi iznillah
alasınıda yaparımda

şu prosedürler yok mu

ben ingilizce öğretmeniyim ama küçük yaş grupları ile de çalıştım.. bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım..
söz verince evet tutmalısınız ama minnacık olsunlar bari :)

ben ingilizce öğretmeniyim ama küçük yaş grupları ile de çalıştım.. bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım..
söz verince evet tutmalısınız ama minnacık olsunlar bari :)
minnacıktı minnacıktıkutu çikolatadan aldım hani bayramda dağıtılandan

oda iyiymiş

velilerim ufak tefek ingilizce öğret isteriz dediler

nerden ve nasıl başlayabilirim

gerçi benim bidiğimde yok ama

sadece tanışma -yaş-nerelisin bide nasılsını biliyorumyaşayacak kadar yani

canım bilmiyorsan tabi öğretmek söz konusu olmayacak :)
velilere sadece kelimeler ve şarkılar olacağını belirt farklı bir beklenti olmasın..
renkleri sayıları hayvanları meslekleri öğretebilirsin ama hepsi oyun içinde tabi..
flashcardlar kullanırsın mesela..
ing. şarkı zamanı olur her gün basit şarkılar öğrenirler..

canım bende öyle dedim
basit kelimeler vb.öğretirim diye
daha ilerisini yapmam yapamam sonuçta zihinlerine yerleşirse silmek daha zor olabilir
teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…