- Emoji Skoru
- 448
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
heyecanını yaşadım resmenselam arkadaşlar nasılsınız
bugün ücretli öğretmenlik için aradılar
anaokulu için
öğleden sonra
ben 3 sene önce yaptım
ancak
ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağımıda
bugün aradılar
yarın başlayacaksınız dediler
bu hafta alıştırma haftası
ben yarın gideceğim
nasıl davranacağım velilere öğrencilere
küçük hediyeler vermelimiyim
neler yapmalıyım
sonuçta can emanet ediliyor
ömür emanet ediliyor ve ilk gün çok önemli
lütfen öğretmen arkadaşlar hadiiii lütfen
afalladım kaldım
kendimi hazırlama zamanım yok
munecim ablacım
oky petecim lütfen konumu taşımayın lütfeeeen
Ben varım canım,buyur.
Özelden soracaktım senin kapalıymış canım ya, burada da hem konuyu dağıtmak istemiyorum hem de saçma yorumlarla karşılaşmak istemiyorum... Seni izlemeye alsam atabilir miyim ki?
lamelif,
hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşaallah.
Çocuk şarkıları ve oyunlarla ilgili repertuvarını genişletmen lazım, çocukların dikkati çabuk dağılıyor bu gibi durumlarda eğitici şarkılar, enerjilerini atabilecekleri oyunlar kurtarıcı oluyor.
Günlük planın var mı? Hazırlıyor musun? Hergün el becerileri, grup oyunları, psiko-motor gelişimleri için aktiviteler bulmak zor oluyor ama nette epey dökümana ulaşılabiliyor, yabancı siteleri de kurcala, çok ilginç fikirler oluyor.
Şimdiden seni heyecanlandırayım, okulun Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Kutlamaları için yavrucuklarına ront, şarkı vs düşün
Tekrar hayırlı olsun
İnternetten çocuk şarkıları öğren bol bol.Özellikle kategorilendirerek git,mesela hayvanlar,harfler,sayışar,doğa sevgisi,anne baba,milli bayramlar vs..Repertuar yapman lazım yeğenim geçen sene her gün bir şarkı öğrendi.Bir diğer şeyse birazcık az disiplinli olmalısın bence çocuklar seni arkadaş gibi görmeli,sana güvenmeliler.Velilere de işine önem verdiğini hissettir.Hergün bol bol boyama yapıyorlar zaten. En yakın bayram 29ekim 29ekim için bir etkinlik düşünebilirsin.Başarılar.
aminecim çok sevindim valla tebrik ederim.....yakın bi arkadaşıma da çıktı ama formasyon stajına gideceğinden kabul edemedi....bu ikinci güzel haber.....allah yardımcın olsun bu düşündüklerini kalbinden geçenleri aktar yeterli.....senin de onlarkadar güzel kalbin var allah utandırmasın canım arkadaşım
bi de sizin tayin işi ne oldu gelmiyormusun buralara
Alistirmanin ilk gunu sinifta ayicikli çikolata varya isim vermiyim ondan verdiler çocuklara benimde hoşuma gitti. Ayrica basarilar dilerim allah utandirmasin canim :)
Evet canim yarin hayirlisiyla bende oglumu sinifa birakip eve gelicem. Uyum haftamiz bitti bazi cocuklar agliyor annelerinin eteklerine yapisiyorlar onlar nasil yapacaklar acaba ?ben ilk gün yaka kartı ve balon verdim çok svindiler
2.gün çikolata
artık ara ara veririm
yarın tam eğitim başlıyor
uyum haftamız bitti
benim bi çocuğum girerken iyi sonradan özledim diye başlıyor ama yarın yoğun geçeçek inşallah atlatırızEvet canim yarin hayirlisiyla bende oglumu sinifa birakip eve gelicem. Uyum haftamiz bitti bazi cocuklar agliyor annelerinin eteklerine yapisiyorlar onlar nasil yapacaklar acaba ?
hayırlı olsun.. severek heyecanla yapacağın için çok güzel olacaktır herşey :)
fakat çikolata şeker vermeni tavsiye etmem.. çoğu veli için yanlış olabilir ve ters tepebilir..
ben de şahsen vermiyorum kızıma öğretmeni de versin istemem..
balonlar yaptığınız yaka kartları mutlaka hoşlarına gidecektir :)
toplu fotoğraf çekmeyi unutmayın sene sonu için elinizde olur :)
Hayırlı olsun öncelikle darısı atamana olsun.Bence Öğrencilerini tanıdıktan sonra onlara küçük sürprizler hazırlamalısın,ilk etapta tanışmak kaynaşmakla geçecek zaten,o yaş grubunda da oyunlar çok önemlidir,öyle güzel yürütürsün ki bu işi ben eminim
benim bi çocuğum girerken iyi sonradan özledim diye başlıyor ama yarın yoğun geçeçek inşallah atlatırız
sizdemi anaokulubişe sorcam özelden
evet çekicem inşALAH
ÇİKOLATA KONUSUNDA HAKLISINIZ
ağzımdan kaçırevirdimsöz verince tutmak lazım tabi
minnacıktı minnacıktıben ingilizce öğretmeniyim ama küçük yaş grupları ile de çalıştım.. bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım..
söz verince evet tutmalısınız ama minnacık olsunlar bari :)
minnacıktı minnacıktıkutu çikolatadan aldım hani bayramda dağıtılandan
oda iyiymiş
velilerim ufak tefek ingilizce öğret isteriz dediler
nerden ve nasıl başlayabilirim
gerçi benim bidiğimde yok ama
sadece tanışma -yaş-nerelisin bide nasılsını biliyorumyaşayacak kadar yani
canım bende öyle dedimcanım bilmiyorsan tabi öğretmek söz konusu olmayacak :)
velilere sadece kelimeler ve şarkılar olacağını belirt farklı bir beklenti olmasın..
renkleri sayıları hayvanları meslekleri öğretebilirsin ama hepsi oyun içinde tabi..
flashcardlar kullanırsın mesela..
ing. şarkı zamanı olur her gün basit şarkılar öğrenirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?