- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Çıkartma da dağıtabilirsin. Hatta öğrencinin ismini renkli fon kartonuna yazıp, beraber bir isim kartı hazırlayabilirsiniz. Çıkartmaları isim kartlarına kendileri seçer ve yapıştırırlar. Böylece isimleri öğrenmen de kolaylaşır.
Bazen diyorum ilkokulda çalışmalı, bazen de gözüm kesmiyor. Allah kolaylık versin.
Daha güzel büyük okulda olmak aslında, sanırım seni korkutan konu bu. Ama çok şey öğreneceksin, çok faydalı olacak. Ne güzel, hayırlı olsun işin canım.
Çikolata seker yerine daha faydali zararsız bir şey olabilir çünkü bazi aileler seker durumuna çok hassaslar ..
O gün dişçi çok uslu durdular diye kadinin çocuğuna seker verdi , kadin birde doktorsunuz hic sormadan seker uzatiyorsunuz diye söylendi bayagi ben bile utandım:)
okulun ilk günü sınıf kuraallarını öğretin ve bunu çocuklrla beraber yapın. bu 1 gün sürer zaten.
hayırlı olsunnn... ne güzel heyecanlı taze öğretmensiniz
Hanımlar sizlere sorum olacak. Tamda bu konu hakkında topik açmıştım bende. Öncellikle konu sahibini tebrik ederim hayırlı olsun :)
Bende bir kreşte veya özel bir anaokulunda yardımcı ablalık yapmak istiyorum yalnız bu bölümün mezunu değilim. Yardımcı ablalık için bir diploma veya belge isterler mi? Sektör değiştirmek istiyorum da...
ahahah allah aşkına endüstri meslekte misiniz bi an eski okula gittim geldim yazdığınızı okuyunca. şimdikiler de farklı değil aslında da burda bonzai daha popülerBizim lisedekilere hediye olarak en makbulü sigara olur sanırım. Öyle çıkartma falan sevmez, "garı işi hocam bu ne?" derler. Umarım bundan sonra gideceğim lisede böyle güzel öğrencilerim olur.
Ay bunlar çok cici.Ellerine sağlık.
Harika bir is cikarmissiniz.. Sinifinizda ki çocuklar çok sansli sizin gibi bir öğretmen yanlarında olacagi için...
Yaka kartları çok güzel olmuş, özen göstermişsiniz belli... Sizin böyle hevesiniz oldukça, bence alnınızın akıyla yaparsınız bu işi.
ahahah allah aşkına endüstri meslekte misiniz bi an eski okula gittim geldim yazdığınızı okuyunca. şimdikiler de farklı değil aslında da burda bonzai daha popüler
ay bayıldım çok güzel olmuş. okul öncecilerin cicili bicili materyallerine bayılıyorum zaten. elinize sağlık
Yeni isin hayırlı olsun canıımm :)
Allah yardımcın olsun,halledersiin seeen cok isteklisin cunku. :)
Kartlar cok guzel olmus,ellerine saglıkk
ayy harika olmuşş yaka kartlarıııı
Güler yüzlü olun velilere karsi da anlayisli olun birakin sinifa girsinler ama uyum haftasi için aldiginizi daha sonra almayacaginizi da güzel bir dille belirtin çocukların hepsiyle ilgilenmeye calisin kesinlikle kizmayin surat asmayin sevgi gösterin daha sonraki haftalarda kararli olun anneleri sinifa almayin cocuklarin siniftan cikmasina izin vermeyin muhtemelen anneme bisey dicem diye kandirirlar :) ilk hafta müzik oyunla geçebilir oyuna katilmayanlara israr etmeyin hatta aglasalar bile görmezden gelin en fazla bir iki günde alisirlar ama annesini sinifa alirsaniz hatta kapi acildiginda göreceği bir yerde bile olsa çocuk alisamiyor çocuk çok agliyorsa annesinin numarasini alin bahçede beklesin çok kotu bi durum olursa ararsiniz -ki olmaz. Kusuyorum nefes alamiyorum falan da diyebilirler aldirmayin ciddi bi saglik sorunu olsa zaten aile bilgilendirir basarilar :)
Merhaba hayirli olsun bilirim o heyecani 15 gun oncede ben basladim. Uzun yillar sonra ilk defa ama anaokuluna basladim bundan 8 sene once 6 aylik bir kurs almistim. Ama ben yurtdisindayim burda kurallar farkli ben su an da yardimci ogretmenim. Tum siniflara gidiyorum 6 haftada 5 yasa kadar.
3 oglum var 6 yasinda ikizler ve 4 yasinda bir oglum daha var deneyimli sayilirim. Ancak ingilizcem cok iyi olmadigi icin ozeliklle 4-5 grubu beni bayagi zorluyor.
ahahah allah aşkına endüstri meslekte misiniz bi an eski okula gittim geldim yazdığınızı okuyunca. şimdikiler de farklı değil aslında da burda bonzai daha popüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?