- Emoji Skoru
- 10.077
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Hayirli olsun cok sevindim :) ogrenciler icin kucuk ari yada kelebekten isimlikler yapabilirsin hem cocuklarin ilgisini ceker hemde sen cocuklarin isimlerini karistirmazsinselam arkadaşlar nasılsınız
bugün ücretli öğretmenlik için aradılar
anaokulu için
öğleden sonra
ben 3 sene önce yaptım
ancak
ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağımıda
bugün aradılar
yarın başlayacaksınız dediler
bu hafta alıştırma haftası
ben yarın gideceğim
nasıl davranacağım velilere öğrencilere
küçük hediyeler vermelimiyim
neler yapmalıyım
sonuçta can emanet ediliyor
ömür emanet ediliyor ve ilk gün çok önemli
lütfen öğretmen arkadaşlar hadiiii lütfen
afalladım kaldım
kendimi hazırlama zamanım yok
munecim ablacım
oky petecim lütfen konumu taşımayın lütfeeeen
okul öncesi canım anakulundan başlayacağım öğleden sonraNe mezunusunuz ? Ona göre yardımcı olacağım. :)
ayyy teşekkrürÇocukları alıştırmak, heyecanlarını yatıştırmak adına minik lolipoplar falan alabilirsin belki. Ama galiba sen daha heyecanlısın onlardan :) Şimdiden başarılar... İşe başlarken böyle heyecan yaptığına göre iyi bir öğretmen olacaksın galiba:)
Hayirli olsun cok sevindim :) ogrenciler icin kucuk ari yada kelebekten isimlikler yapabilirsin hem cocuklarin ilgisini ceker hemde sen cocuklarin isimlerini karistirmazsin
Maşallah,heyecanın buradan belli.Valla zaten kendi branşınmış,sana tavsiyede bulunmak hadsizlik gibi gelir bana. :) Ben de Türkçe mezunuyum.Ama o yaştaki bıcırıkları bilirsin işte.Anlatmaktan ziyade oyun,uygulama önemlidir onlar için.
Kartonlardan arı,kelebek,çiçek vs.yaparsın mevcut kadar.İsimlerini girince sorarsın,yazarsın.Sürekli çantanızda olsun falan dersin,hani sorumlulukları falan gelişir.Oyunla temizlik eğitimi verebilirsin.Yine kuklalarla,oyuncaklarla okul kurallarını sezdirebilirsin.Yani sen zaten işin ustasısın,sınıfa bir gir,gerisi gelir.Allah gönlüne göre versin.
Eline bir bardak da su verip, bir sandalyeye oturtasım geldi, bu ne heyecan maşaallahHayırlı olsun
Sen bi "bismillah" de, gerisi gelir inşaallah
Bizim öğretmenimiz velilere ve öğrencilere tadelle ikram etmişti biz 1. sınıftayken. 20 yıl geçti üstünden hala hatırlıyorum. Çok hoş bir davranış. Başarılar dilerim.
Sen rahat ol, zaten eğitimini de almışsın... Kaynaşırsın çocuklarla 5 dakikada...
Çıkartma da dağıtabilirsin. Hatta öğrencinin ismini renkli fon kartonuna yazıp, beraber bir isim kartı hazırlayabilirsiniz. Çıkartmaları isim kartlarına kendileri seçer ve yapıştırırlar. Böylece isimleri öğrenmen de kolaylaşır.
Bazen diyorum ilkokulda çalışmalı, bazen de gözüm kesmiyor. Allah kolaylık versin.
Ah o çıkartmalara lise çocuğu bile seviniyor, öğretmen arkadaşlar ödül olarak gülen surat verdikçe "benim 10 tane oldu, senin kaç tane oldu" diye aralarında yarışıyorlar
Bizim lisedekilere hediye olarak en makbulü sigara olur sanırım. Öyle çıkartma falan sevmez, "garı işi hocam bu ne?" derler. Umarım bundan sonra gideceğim lisede böyle güzel öğrencilerim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?