- Konu Sahibi tuanamevsim
-
ya canım benım cok uzuldum.gecmiş olsun.boyle bırşey olamaz ya.tabıkı şikayetını yap.su aldıgın fırmayı ara durumu anlat.bakalım onlar ne yapacaklar.ilgilenmez sallamazlarsa sen de o zaman suyu dedıgın gıbı analız ettırıp sıkayet et tabı.ya acaip gıcık oluyorum bole seylere.neyse en cok ta bebegın için uzuldumçdu bakalım iylesınce tekrar gelebılır.tekrar geçmış olsun
sen üzme kendini bebegın etkilenmesin.Buna sebep olanı da arkadasın dedıgı gibi şikayet et peşini bırakma
geçmiş olsun bu arada eger makinan varsa sık sık sütünü sağ...çoğaltır diye söylüyolar...hangi suydu o canım...
canim gecmis olsun. tabii ki gereken yerlere sikayetinde bulun. ama sutunu kesme bir sure kesebilirsin ama bebegin emdigi taktirde yeniden basla emzirmeye. bende kizimda ciddi anlamda rahasizlik gecirdim. çok agir ilaclar kullandim rahatsizligim gecince de tekrar kizimi emzirmeye basladim 2 bucuk yasinda da biraktirdim. tekrar gecmis olsun. insallah sagligina kavunsunca tekrar emzirmeye baslarsin.
öncelikle geçmiş olsun cnm
bence analiz ettirip ne gerkli ise yap tatlım bebeğin onlar yüzünden senin sütünden mahruö kalacak
tanıdık bir marka su al bence ve kaynatmadan içme onu da bu aralar dikkat et kendine ki bi an önce toparlanasın
slm canım öncelikle geçmiş olsun.bebegıne sütünü veremeyen anne nın nekadar ızdırap çektıgını ıyı bılırım.ama şunu unutma tek emzıremeyen yada sutu yetmeyen anne sen degılsın.allahtan formul mamalar var eskıden onlarda yoktu dusunsene şanslı dönemdeyız bız.bende emzıremedım 2ay zar zor.sen bunu kafana takıp sorun etıkçe sutun varsada azalır.iyi ve olumlu dusun senı çok ıyı anlıyorum ben ama olmayınca veremeyınce elden gelen bısey yok.umarım en kısa zamanda saglıgına kavusursun canım.süreklı sağ göğüslerini.gereken yerlere elbette şikayette bulun durman kabahat.bebegıne mama verıyor olsaydın osudan kullansaydın ne olurdu dersın allah korusun hiç durma bence.
canim büyük gecmis olsun acil sifalar diliyorum
nasil cizladi icim okurken
daha anneligin baharindayken emzirmekden mahrum kalmak söün beni bitirdi
bende 1ay kadar anca emzirebildim
o günlerim geldi aklima
seninle ayni seyleri yasamadim ama basima gelenlerden dolayi ve icdigim haplardan dolayi sütüm kessilmisdi malesef
elimde olmayan nedenlerden kizim anne sütü icemedi
ama bu benim canimi cok yakdi
seni cok cok iyi anlayabiliyorum
ve kiyamam sana canim benim
üzme tatli canini
ama bu olayinda pesini brakma derim ben
canım ben de 15 gün kadar mastit yüzünden emziremedim.. sütümü sağdım sağdım attım.. ama bu sütü sağmam sütümü artırdı.. şimdi mastit geçmişi olan göğsümden daha çok süt geliyor.. sen de sağ bence sağdıkça çoğalıyor..
hem bebek mamayı aldı diye memeyi unutmuyor korkma :) eğer unutsa bile silikon başlıklar hatırlatabilir sıkma canını..
çok geçmiş olsun
offfffffffffff aynı şeyi bende yaşadım.üstelik seninkine çözüm bulunmuş benimkine sebep de bulunamadı.10 günde 10 kilo verdim.hem de ilk 10 gün.çocuk doktora götürülecek,giydrilecek falan.kafamı kaldıramıyordum.su içsem kusuyordum.zorla 1 yemek kaşığı kadar sütlaç yiyerek 2 haftada yemek yemeye başladım.2 ay sonra da normale döndüm.tabii süt müt hak getire.3.gün başladık mamaya.hep emzirdim hep.saat başı.hiiç artmadı sütüm.şimdi 4,5 aylık sütüm hala aynı.çok güzel emen bi oğlum var ama annesinin sütü yok ne kötü.herkes memesini aldırmaya uğraşırken benim oğluşum hep boş memeyi çekiyor hala....((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?