- 1 Ekim 2015
- 1
- 0
- 38
- Konu Sahibi Huriye Onat
Arkadaşlar tupperware ürünlerini araştırıyorum çeyiz yapmak için. Tavsiye eder misiniz? Ürünleri toplu olarak alableceğim neresi var? Yardımcı eder misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin fikri farklı bu tupper ile ilgili olarak. Ben de ne kadar kaliteli olursa olsun plastige o kadar para veremem. Cam ve porselen benim için en güzeli. Hem saglıklı ve daha şık bir görüntü sağlıyor. Yine karaf senin tabi.Arkadaşlar tupperware ürünlerini araştırıyorum çeyiz yapmak için. Tavsiye eder misiniz? Ürünleri toplu olarak alableceğim neresi var? Yardımcı eder misiniz?
Herkesin fikri farklı bu tupper ile ilgili olarak. Ben de ne kadar kaliteli olursa olsun plastige o kadar para veremem. Cam ve porselen benim için en güzeli. Hem saglıklı ve daha şık bir görüntü sağlıyor. Yine karaf senin tabi.
Hiç o kadar para verme bence. En sağlıklısi camdir. Arkadasimin annesi yapıyordu birkaç tane aldı ceyizine ama memnun kalmamış.
Arkadaşlar tupperware ürünlerini araştırıyorum çeyiz yapmak için. Tavsiye eder misiniz? Ürünleri toplu olarak alableceğim neresi var? Yardımcı eder misiniz?