Arkadaşlar cevap verin!

Aycan93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
24
0
1
Hatay
Ilk olarak herkese merhaba. Ben 11 aylik evliyim ilk aylarimda calisiyordum ama 2 ay korunmadk ve ben evliligimn 7. Ayinda hamile kaldim. Hamileligim 6inci haftada sonlandi bebegimn kalbi durdu. Cok kotu gunler gecirdim psikolojikmen. Heryerde bana benzeyen insanlar aradim dusuk olup anne olan.1 ay korunduk dusukten sonra Gecen ay korunmadik ben hamile kalmadim ama bu ay doktora gitttk hormonlarima bisuru test yapti coksukur iyi hepsi kanda. KLOMEN verdi ve catlatma ignesi oldum. Sizce hamile kalirmiyim bu ay? Cocuk cok istiyorum 21 yasindayim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ,

öncelikle çok geçmiş olsun...Rabbim nasip eder inş. ümitsizliğe kapılma ...

herşeyden önce karamsarlıga kapılık olumsuzlukları üzerine çekme, daima pozitif düşün güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun ..

hakkında hayırlısını dilerim Rabbimden .

tatlım umudunu katbetme bi sürü tanıdığımın ilk çocuğu düşük olduktan sonra epey bi süre çocukları olmadı sonra maşaallah çifter çifter

Çok çok teşekkur ederim. Okadar ihtiyacim oluyoki boyle sozlere allah sizden razi olsun. ALLAH hepimize isteyen herkese nasip etsin insallah bana dua edin lutfen hayirlisiyla saglikli evlat nasip olsun isteyen herkese

Klomen kullanan hamile kalan varmi arkadaslar kimse yokmu?

Klomen kullanan hamile kalan varmi arkadaslar kimse yokmu?

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun...ben bir kez klomen kullandım çatlatma iğnesi de olmadım üstelik o ay hamile kaldım...sana umut olsun site de klomen kullanıp hamile kalan çok insan var

Anladim cok tesekkur ederim umarim bende kalirim cok istiyorum cunku. Ben doktora catlatma ignesi vurulmak istemedigimi soyledigimde sansa birakmayalim dedi o yuzden vuruldum. Insallah sizin gibi bende bu sayfaya hamileyim diye yazabilirim. Allah sizden razi olsun

Öncelikle geçmiş olsun canım.. Allah sanip ederse herşey olur canım benim, sakın ümitsizliğie kapılma, arkadaşlarında dediği gibi. Yaşın da daha çok genç, sakın üzme kendini, içini ferah tut. Allah'a dua et.. Emin ol herşey gönlünce olacak bir gün.. :) öpüyorum sevgiler,

Merhaba, benim de bu ay klomen+çatlama ignesiyle 2. Ayim. Gecen ay hamilelik olmadi. Bu ay içinde bat tarihim 25-26 mayis. Beklemedeyim :)) inş. Hepimiz hamile kaliriz .....

Öncelikle geçmiş olsun. Daha çok gençsin canım neden acele ettin çatlatma iğnesi fln. Bunlar insanı psikolojik olarak yıpratır. Ben de seninle aynı şeyi yaşadım, hem de 2 kez. Ve hemen ardından hamile kaldım ikisinde de. Moralini yüksek tut, bol bol dua et. Kendini şartlandırma, hayırlı zamanda Allah nasip eder inşallah 🙏 önemli olan o, sağ sağlim hamileliğinin devam etmesi, hamile kalmayla olay bitmio yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok dogru soyluyosunz yasim daha biraz erken olabilir ama ben hamileligmde o duyguyu yasadim ve kaybettim tekrar olmasini o yuzden bukadr cok istiyorum ilk deneyiste olmadi diye ikinci deneyiste yardimci olsun diye klomen kullandim bu ilk ayim beklemedeyim iste kasik agrilarim var sadece . Allaha hergun dediginiz gbi dua ediyorm sag salim saglikla hamilelik saglikli bebek diye . Allah hepimizin duasini kabul etsin insallah. Bu forumlar herkese birer umut olsun insallah

Canim cok gecmis olsun bende ayni seyleri yasadim sayilir bos gebelik yasadim ve kurtaj oldum bir ay korundum doktorum 3 ay korun demesine ragmen ikinci ay hamile kaldim suan 20 haftalik hamileyim cok sukur hersey yolunda sakin umutsuzluga kapilma ins biran once sende kavuursun melegine cnm

Çok tesk ederim bende opuyorum sevgiler. Amin insallah ♡

Aynen benimkide bos gebelikti. 1 ay korunduk dusukten sonra sonra korunmadik gecen ay hamile kalamadim cok uzuldgm icin doktora cok istedigimi soyledigim icin bana klomen verdi ve catlatma ignesi oldum. Rabbim insllah hayirlisiyla eline kucagina almayi nasip eder banada bu ay nasip eder saglikli bir bebek insallah. Lutfen dua edin bana. Cok teskler bana umut oluyorsunuz♥

Canim inan hersey guzel olacak allahin izniyle bende kurtajdan sonra ikinci ay kaldim ins kalirsin biran once cnm

tatlım umudunu katbetme bi sürü tanıdığımın ilk çocuğu düşük olduktan sonra epey bi süre çocukları olmadı sonra maşaallah çifter çifter

Çok tesekkur ederim. Epey bi sure demissiniz ben hemen hamile kalanlarida gordum cok istiyorm bebek beklemedeyim suan kulomen kullandim hergun dua ediyorum. Ben dogal yolla hamile kaldim ama insallah bu dusuk beni degistirmez tekrar kalabilirim en kisa zamanda 3 ay oldu cunku. 2 ay korundum 1 aydirda calisyorz. Ne olur dua edin? Dusuk sebebim neydi acaba cok merak ediyorm kan testleri yapildi hamileykende sonrada bisey cikmadi cok sukur netten arastrdgm Kadariyla kan pihtilasmasi sebepmis onu nasl bilicez hastameler yapiyomu? Yapmiyosa normal olarak hamilelikte kullanmak sakincalimi acaba. Tekrar bu uzuntuyu kaldiramam heralde allahim isteyen herkese nasip etsin bende icinde

hemen hamile kalanı vardır elbette ama ben 1 sene sonra 2 sene sonra doğal yollardan hamile kalanları gördüm.Dualarım seninle ve bütün bebek isteyenlerle.Yüce Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.üzme kendini unutma stres en büyük düşman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…