Sevgili Pınar,
Cok geçmiş olsun, çok ama çok önemli bir dönem geçirmek üzeresin. Aslında seninle forumda pek sohbet etme şansı bulamamıştım ama böyle bir rahatsızlık geçirdiğini duyunca sana yorum yazmadan edemedim canım.
Muhtemelen OHSS denilen (Ovarian Hyper Stimulation Syndrome) denilen yumurtalıkların gereğinden fazla uyarılması şeklinde ifade edilen rahatsızlığı geçiyorsun. Bu aslında doktorların en dikkat ettiği hususlardan biridir ama nasıl oldu da kan testlerinden yumurtalıklarının fazla uyarıldığını anlamadı bilemiyorum.
Bu sendromu ancak hatanede doktor kontrolu altında atlatabileceğini zannediyorum. Bu yuzden hiç zaman kaybetmeden doktora gitsen iyi olur. Serum almak ve tedaviyi yarıda kesmek durumunda kalacagını zannediyorum ama hersey en kısa zaman içinde yoluna girecektir. Sana böyle bir haberi vermeyi istemezdim ama durumun ciddiyetini anlayabilmene yardımcı olabilirim umarım.
En kısa zaman içinde sağlığına kavuşman için dua edeceğim, kendine çok iyi bak ve hemen hastaneye gitmeyi ihmal etme.
Acil şifalar dilerim,
Sevgi ile,