• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar çatlatma iğnesi olanlar test yapanlar bi bakarmısınız

SincapSurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
38
3
86
Diğer
arkadaşla ben bu ay klomenle pregnyl 10000 çatlatma iğnesi oldum olalı 20 gün oldu adetimde 4 gün gecikti hem adet hem gebelik belirtilerim ikiside mevcut bugün test aldım negatif çıkıcandan öyle emindimki eşime dedim hadi beraber yapalım testi damlatır damlatmaz çooookk silik gölge bi çizgi oldu 2 dakka sonra azcık belirginleşti 5. dakkada artık silik çizgiydi gölge gibi değildi sonra testi kaptık pc nin başına geldik çekmeceye koydum kk dan pozitif test örneklerini açtım tam 30 saniye sonra çekmeceyi açtım bi baktım sanki yeni idrar damlatmışım gibi pespembe aktı aktı o silik çizgi kıpkırmızı oldu yani toplamda 10. dakkada felan iki çizgi belirgindi iğnenin etkisi hala kalmış olabilirmi
kafamçokkarıştı macera filmi gibi anlattım yahu kafamçokkarıştı

hayır cnm,iğne 12 gün içinde etkisini kaybedıyor,sen 20 gün once yapmışsın anladım kadarıyla,oyleyse sen hamilesın demek. :emir_bebek:

ozaman sen hamilesın cnm,normalde dr.iğneden 12-14 gün sonra kanda gebelik testi bakılıyor.seni tebrik ederim

çok teşekkürler canım inşallah doğrudur sabah bi test daha yapıcam öyle içime sinicek pozitif çıkarsa haftaya kan testi yaptırırım darısı tüm isteyenlerin başına

ben adet olucam dedim aynıydı birebir gelse hiç şaşırmazdım ama belirti dersek kasıklarımda çok batma oldu ağrım çok oldu halada var bel kalça sırt ağrım oldu bide düşmeyen ateşim şüpelendirdi beni normalde klomen kullandığım ay regliden 1 gün önce düşerdi halsizlik var uyukluyorum bide sabah kalkmakta zorlanırdım şimdi sabahın köründe faltaşı gibi açılıyo gözlerim öğleden sonra ağırlık çöküyo akıntımda çoktu ha bide bugün grip oldum yani benim grip adet gebelik çatlatma iğnesi bütün hepsi karıştı birbirine :bbo:

canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.çatlatma iğnesinden 13 gün sonra yani tam adet günümde kanda beta hcg baktırmıştım.42.55 çıkmıştı.ve suan hamileyim.idrar testi yapmadım ben direk kan testi yaptırdım.

arkadaşlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun allah tamamnıan erdirsin... bide iğneden sonra hamiel kalan arkadaşlar gün gün belirtileri yazsa yardımcı olursunzu benim gibi umut edenlere

Arkadaslar merhaba ben 13 gun once catlatma ignesi oldum bugun test yaptım negatıf cıktı benım gıbı olup sonradan pozitifi goren var mı ? Belirtilerm adetmiydi yani :KK14:

arkadaşla ben bu ay klomenle pregnyl 10000 çatlatma iğnesi oldum olalı 20 gün oldu adetimde 4 gün gecikti hem adet hem gebelik belirtilerim ikiside mevcut bugün test aldım negatif çıkıcandan öyle emindimki eşime dedim hadi beraber yapalım testi damlatır damlatmaz çooookk silik gölge bi çizgi oldu 2 dakka sonra azcık belirginleşti 5. dakkada artık silik çizgiydi gölge gibi değildi sonra testi kaptık pc nin başına geldik çekmeceye koydum kk dan pozitif test örneklerini açtım tam 30 saniye sonra çekmeceyi açtım bi baktım sanki yeni idrar damlatmışım gibi pespembe aktı aktı o silik çizgi kıpkırmızı oldu yani toplamda 10. dakkada felan iki çizgi belirgindi iğnenin etkisi hala kalmış olabilirmi
kafamçokkarıştı macera filmi gibi anlattım yahu kafamçokkarıştı
Ben de adetim 4 gün geçince öğrendim ilk çizgiyle beraber kopkoyu bir kırmızı çıktı iğnenin etksii yoktyr kan testi ver insan inanamıyo kopkuyu çizgiye rağmen burada kızlara sormuştum :)

21 ekimde oldum ignemi cok gaz sikayetım var hiç boyle olmazdı adet olcagım zaman goguslerım hıc etkılenmezdı sımdı ise dokunamıyorum yeşil yesıl damarlar olustu gogusumun koltuk altlarıma dogru tarafına hıc dokunamıyorum

Kızlar ben klomen ve gonal-f iğne kullanıyorum perşembe kontrolüm var çatlatma iğnesi başlayacak.sizin tedavi süreciniz böylemiydi yani klomen+gonalf+çt iğnesi.

Back