• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar buraya bir bakabilir misiniz?

NEKROZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
288
243
63
34
Oncelikle Günaydin... Dün kanda Bhcg ye baktırdim. 256.6 çıktı. Dünden 8 gün önce baktirdigimda ise 1.37 çıkmıştı. Bu artış hızı normal mi? Bana biraz hızlı gibi geldi. Lütfen bilgisi olan yardimci olabilir mi? Endiseliyim :(

Bilmiyorum bnce uzmnlar saglik ocgi yda hstnyi araaa kdin dgmcdn bilgi al en dgrsu o bnlr onmli syler dikkate al

Bilmiyorum bnce uzmnlar saglik ocgi yda hstnyi araaa kdin dgmcdn bilgi al en dgrsu o bnlr onmli syler dikkate al

Oncelikle Günaydin... Dün kanda Bhcg ye baktırdim. 256.6 çıktı. Dünden 8 gün önce baktirdigimda ise 1.37 çıkmıştı. Bu artış hızı normal mi? Bana biraz hızlı gibi geldi. Lütfen bilgisi olan yardimci olabilir mi? Endiseliyim :KK43:

Benim bildiğim her gün 2 kat artması lazım.
Normaldir yani .

Oncelikle Günaydin... Dün kanda Bhcg ye baktırdim. 256.6 çıktı. Dünden 8 gün önce baktirdigimda ise 1.37 çıkmıştı. Bu artış hızı normal mi? Bana biraz hızlı gibi geldi. Lütfen bilgisi olan yardimci olabilir mi? Endiseliyim :KK43:

8 gün önce 1.37 çıkması çok doğal...
bhcg kanda salınmaya başladıktan kısa bir süre sonra hızlı artış gösterir...
endişelenecek bir durum yok.
çok tebrik ediyorum..

8 gün önce 1.37 çıkması çok doğal...
bhcg kanda salınmaya başladıktan kısa bir süre sonra hızlı artış gösterir...
endişelenecek bir durum yok.
çok tebrik ediyorum..

Teşekkür ederim :) içimi rahatlattiniz...

Back