Arkadaşlar bugün işe başladım çok mutluyum:)))))

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Merhaba arkadaşlarrrr..2008 haziran ayında ünv mezun oldum..1.5 yıldır işsizdim..bir türlü istedigim gibi bir iş bulamamıştım sonunda fırsat ayagıma geldii..:nazar: 1 haftadır mülakat ve görüşmelerden sonra işe kabul edildim.Bugün işeee başladımm..:))) Bu benim stajlarım hariç ilk işim..hem cok heycanlıyım hemde fazla tecrübem olmamasından dolayı biraz tedirginim...Tüm iş bekleyen vede işsiz arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun..Sizlerle bu ilk günümü paylaşmak istedimm... :)))))) a.s.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah!:teytey:
Çok çok sevindim..
Dilerim çok başarılı ve mutlu bir iş hayatınız olur..:nazar:
Herkesin gönlündeki işi bulması dileğimle..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah!:teytey:
Çok çok sevindim..
Dilerim çok başarılı ve mutlu bir iş hayatınız olur..:nazar:
Herkesin gönlündeki işi bulması dileğimle..

Canımm benimmm... Çooookk tşk ederim iyi dileklerin içinnn....çokk saoll...opuyorumnanaktan

Ne güzel, hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler.

İlk iş gününde ne geziyon kız K.K da, çabuk işinin başınakaydirigubbakcemile

Hayırlı olsun canım ilk işin. Darısı diğer işsizlerin başına.

Merhaba arkadaşlarrrr..2008 haziran ayında ünv mezun oldum..1.5 yıldır işsizdim..bir türlü istedigim gibi bir iş bulamamıştım sonunda fırsat ayagıma geldii..:nazar: 1 haftadır mülakat ve görüşmelerden sonra işe kabul edildim.Bugün işeee başladımm..:))) Bu benim stajlarım hariç ilk işim..hem cok heycanlıyım hemde fazla tecrübem olmamasından dolayı biraz tedirginim...Tüm iş bekleyen vede işsiz arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun..Sizlerle bu ilk günümü paylaşmak istedimm... :)))))) a.s.

tebrkler...inşallah çok başarılı bi iş hayatın olur..darısı tüm işsizlerin başına inşallah..

canım öncelikle hayırlı olsun
seni en iyi ben anlarım herhalde
ben de 2008 haziranda mezun oldum ve 2 ay sonra evlendim
bir türlü iş bulamadık
5 sene ünv okumuşum çalışmak istiyorum ama yok yok
bir çok yerle görüştüm ama ya istemediğim işlerdi ya da yoğun olmasına rağmen 2 kuruş para verilen işlerdi
2 ay önce hiç hesapta yokken bir yerden telefon geldi ve hemen işe başladım
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım
ve çalışmak isteyip de iş bulamayanların yardımcısı olsun inşaallah

hayırlı olsun darısı diğer iş bekleyen arkadaşların başına inşallaha.s.

Back