- 14 Aralık 2022
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mervem simay
Arkadaşlar bugun farkettim kizimin vajinasi yapişik sanki kizim iki yasini doldurdu
resim atsam bakarmisiniz lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bugun farkettim kizimin vajinasi yapişik sanki kizim iki yasini doldurdu
Nasil silicem bilmiyorumPedofilisi var sapigi var lutfen silin.
Su asagidaki uc noktaya tiklayin. Duzenle diyor ya ordan foto ustune gelip carpiya basin acilen lutfen. Herkes bakiyor suan lutfen !Nasil silicem bilmiyorum
Sildim gorunmuyo degilmi resimDoktora gitme imkaniniz yoksa ben sizin için doktorumuza sorarim.
resim atsam bakarmisiniz lutfen.
Öncelikle silmenizi rica ediyorum lütfen . Fotoğraf i bir an açmış bulundum evet yapışıklık var gibi normalde yeni doğan kizlar böyle olur ama iki yaşına kadar farkedemediniz mi onu anlayamadim ? Doktorlarda illaki kontrol etmiştir doğduğunda felan. Ama aklınıza yakıldı madem buraya atacaginiza lütfen bayan bir doktora götürün. Burda sapığı var kötü niyetlisi var ne olacağı belli olmazArkadaşlar bugun farkettim kizimin vajinasi yapişik sanki kizim iki yasini doldurdu
Sildiniz, lutfen ozelden de olsa kimseye atmayin.Sildim gorunmuyo degilmi resim