• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu telefon nasıl? Lg Optimus Black

rahatca resim falan çekilebiliyor yani güneşte bile öylemi

evet kamerası gayet net çekiyor yani görüntü kalitesi gayet iyi. ve güneş ışığı altında hem resmi çekerken hem de çektikten sonra ekranı rahatça görebiliyorsunuz. nova displayın özelliği bu zaten parlamayı önlemek.

evet kamerası gayet net çekiyor yani görüntü kalitesi gayet iyi. ve güneş ışığı altında hem resmi çekerken hem de çektikten sonra ekranı rahatça görebiliyorsunuz. nova displayın özelliği bu zaten parlamayı önlemek.
Bu nova displayın sadece bu telefonda var sanırım, başka hiç bir telefonun özellikleri arasında görmedim nova display'i.

Merhaba arkadaşlar bu telefon son zamanlarda bana çok cazip gelmeye başladı okuduğum kadarıyla sizlerde memnunsunuz. Bir kaç sorum olacak;
1. arka kasa sert plastik sizce düşmelere ne kadar dayanıklı gözüküyor?kırılma söz konusu olabilir mi yada çatlama
2.ekranın çizilmeye müsait olduğunu duymuştum ne kadar doğru?
3.ekranda göze batan bir pikselleşme var mı?
4. internette video izlerken donma oluyor mu?

Gün geçtikçe kullandıkça keşke almasaydım mı dediniz:4: yoksa iyiki almışım mı?:13:
bu arada rom yükseltmeden bahsetmişsiniz rom yükseltmek cihazı garantiden çıkarıyor:47::20:

Şimdiden teşekkür ederim:16:

uzun zamandır foruma giremiyordum.. bu konuyu açtığımı şimdi fark ettim :) ama sorularına daha iyi cevap verebilirim artık :)

1- 2 kere düşürdüm black'imi hiçbir kırılma falan olmadı..
2- ben kullanıma çok dikkat etmem... çantama pat diye atarım.. ekranımda en ufak bir çizik yok..
3- pikselleşme yok
4- indirdiğim bir video uygulaması ile hiçbir donma olayı yaşamadım..

inanılmaz memnunum telefonumdan.. yani iyiki almışım.. tavsiye ederim anlayacağın...

Back