Arkadaşlar bu telefon nasıl? Lg Optimus Black

teşekkürler bayanfiyona.. optimus 3d'yi de gördüm.. telefon bana biraz büyük geldi.. ayrıca 3d olayına pek yakın değilim...
optimus black tavsiyenizi dikkate alacağım..

hadi almaya karar verdim diyelim... bu seferde beyaz mı siyah mı diye düşünürüm ben :)

bence optimus blackte siyah asil duruyor ama beyazda tasarımına çok yakılıyor... kalın değil aksine çok ince olduğu için beyaz kibar durmuş... ikiside güzel 2 tane alın gitsin :)

bence optimus blackte siyah asil duruyor ama beyazda tasarımına çok yakılıyor... kalın değil aksine çok ince olduğu için beyaz kibar durmuş... ikiside güzel 2 tane alın gitsin :)

bu hafta sonu alacağım sanırım optimus black'i.. siyah alacağım.. umarım değişmez fikrim..
nova ekran,tasarım beni büyüledi.. bir de sanırım bunda da uzaktan yardım var?

bu hafta sonu alacağım sanırım optimus black'i.. siyah alacağım.. umarım değişmez fikrim..
nova ekran,tasarım beni büyüledi.. bir de sanırım bunda da uzaktan yardım var?

tabi lg nin tüm beyaz eşyalarında olduğu gibi optimus blackte de uzaktan yardım var. o zaman şimdiden hayırlı olsun telefonunuz. piyasayı iyice araştırın promosyonlar olabiliyor çünkü....

promosyonları takip edeceğim tabi ki... hafta sonları vatan bilgisayarda optimus black'lerde çok da iyi kampanya oluyormuş.. fiyat biraz daha düşük oluyormuş..

promosyonları takip edeceğim tabi ki... hafta sonları vatan bilgisayarda optimus black'lerde çok da iyi kampanya oluyormuş.. fiyat biraz daha düşük oluyormuş..

evet geçen hafta okudum bir yerdeki promosyon sayesinde optimus black i 800 tl gibi bir fiyata almış biri..ama insertleri ya da web sitelerini takip etmek lazım.... mesela android froyo işletim sistemli lg optimus me bu gün bimde 300 tlye satılıyormuş normalde fiyatı 400 tl

aslında optimus black'in fiyatının düşmesini beklemek çokta gerekli değil..
birkaç kişi ile konuştum da.. black'in fiyatı, özelliklerine göre (özellikle nova ekran,2mp ön kamera,uzaktan yardım uygulaması) çok iyiymiş..
bu arada iyice öğrendim telefonu.. mesela ilk günler şarjı çabuk gidiyormuş fakat rom attıktan sonra 2 günü buluyormuş..

selam niipek bayağı bir zamandır cevap yazamadım üzgünüm... ne yaptın aldın mı optimus black'i? eğer aldıysan nasıl? promosyonlardan yararlanarak mı? ne kadara? nova display ekrandan, ön kamerasından ve genel özelliklerinden memnun musun? çok soru sordum ama merak ettim açıkçası :)

aldım aldım :) sizin tavsiyeniz ile hafta sonu teknosa da kampanya sayesinde 813TL gibi bir fiyata aldım.. ucuza aldım dimi? müthiş bir telefon..orada bayağı bir telefona baktım.. ama karşılaştırma yapınca fiyatı ve nova ekranı yüzünden optimus black'i tercih ettim..
ağırlığı yok gibi öncelikle onu söylüyeyim.. tasarım gayet şık.. bu arada siyah olanını aldım.. ön kamera ile foto çekip kardeşime gösterdiğimde "çok kaliteli" dedi.. ön kameradan deyince şaşırdı :)
siz dediniz mi bilmiyorum ama denildiği gibi google marketten ücretsiz bir sürü oyun ve uygulama indirdim.. hızlı bir smartphone..özellikle menüler arası geçiş bayağı hızlı..
tek sıkıntım şuan şarj çabuk gidiyor.. ama yaptığım araştırmalar sonucunda rom mu ne onu yüklersem daha çok gideceğini öğrendim.. umarım yapabilirim:)
hee birde şarjın üstten takılması pek alışık olduğum bir durum değil... şarjdayken telefon çaldığında hep tersten elime alıyorum :)
anlayacağınız bugüne kadar en iyi telefon nokia n95 8gb diyordum şimdi en iyi smartphone optimus black diyorum...
siz kullanıyorsunuz var mı bana önereceğiniz birşeyler..

öncelikle hayırlı olsun optimus black'in :) şarj konusunda tüm akıllı telefonların maalesef böyle bir problemi var çünkü açtığınız uygulamaları kapatmıyorsunuz ona dikkat edin mutlaka açık kalıyordur. bir de nova display ekranın gücünü biraz azaltın normal zamanda sonuçta fazlasıyla parlaklığı var... iyi bir fiyata almışsınız açıkçası alışveriş sitelerinde bile o kadar iyi bir fiyat bulunamayabiliyor sonuçta promosyonları takip etmek gerekli.birde karşılaştırma yapmak lazım tabii. ön kamera gerçekten başarılı, zaten hız konusunda diyecek yok ben bol bol oyun oynuyorum google marketten indirip... şimdilik aklıma bunlar geliyor şayet bir sorun olursa mutlaka yazın yardımcı olmaya hazırım :)

çok teşekkür ederim.. uygulamaları kısa zamanda kapamak için task killer adlı programı indirdim.. nova yı en alt seviyede tutuyorum.. evet dediğiniz gibi novayı tam açtığımda parlaklık müthiş..

optimus black gerçekten hızlı.. ben hem çok konuşuyorum, hem de internette çok takılıyorum.. sanırım şarj ondan çok gidiyor..
ön kamera çok iyi..bende google marketten çok fazla oyun indirdim... kaliteli bir smartphone ama ben şu g-key tuşunu anlamadım..

g-key tuşu menü aralarında hızlı geçiş yapabilmek için var. kullanımı bayağı bir kolaylaştırıyor tek hareketle telefona hakim olabiliyorsunuz. nova display öyle herkes hayran kalıyor özellikle artık kış aylarına giriyoruz daha da kısmanız şarjdan tasarruf sağlayacaktır

ekranım en kısıkta merak etmeyin.. o parlaklık gözümü alıyor zaten.. g-key tuşu düşündüğüm gibiymiş ama ben pek kullanamadım.. yani gerek duymadım.. zaten menüler arası dokunarakta gayet hızlı geçiyor... optimus black'te şarj yerinin telefonun üst kısmında olmasına da alışamadım :) eski telefonların hep alttandı..

Son düzenleme:

ilk başlarda bende sorun yaşamıştım tasarımından dolayı hep alışmışız altta bulunan şarj girişine ama kulaklık vs aparatlarda aslında daha kolay kullanım sağlıyor. çevremdeki çoğu kişi optimus black aldı tavsiyem üzerine bu arada :)

Merhaba arkadaşlar bu telefon son zamanlarda bana çok cazip gelmeye başladı okuduğum kadarıyla sizlerde memnunsunuz. Bir kaç sorum olacak;
1. arka kasa sert plastik sizce düşmelere ne kadar dayanıklı gözüküyor?kırılma söz konusu olabilir mi yada çatlama
2.ekranın çizilmeye müsait olduğunu duymuştum ne kadar doğru?
3.ekranda göze batan bir pikselleşme var mı?
4. internette video izlerken donma oluyor mu?

Gün geçtikçe kullandıkça keşke almasaydım mı dediniz yoksa iyiki almışım mı?:13:
bu arada rom yükseltmeden bahsetmişsiniz rom yükseltmek cihazı garantiden çıkarıyor

Şimdiden teşekkür ederim

yeni aldım,pastel pembe-beyaz olanı.. çok memnunum.. kategorisinde en iyisi.. yalnız lg, extra aksesuar konusunda kendisini geliştirmeli.. büyük elektronik marketlerin hepsini dolaştım,kılıf hiç yok ne deri ne rubber vs.. internetten baktım beyaz kapaklı(mıknatıslı) deri kılıf bulamadım,siyah var beyazı yok..sadece ünlü bi siteden çekmeli beyaz deri kılıf aldım..

bu nova display dediğiniz nedir

optimus black 700 nit ips lcd nova ekrana sahip yani parlaklık derecesi çok yüksek olan bir telefon. şöyle ki; normal bir ekran gün ışığında aşırı yansıma yapar bu da ekranda yazıları değil kendi suratınızı görmenize neden olur. çözüm ya elinizi ekrana siper edeceksiniz ya da daha karanlık bir ortama gideceksiniz ekranı rahat görebilmek için. işte nova ekran burda devreye giriyor. ekran ışığı çok güçlü yani dış etkenlerden gelen ışınları emer gibi kesinlikle etkilenmiyor. ister güneş altında ister çok aydınlatmalı bir mekanda ekranı gayet rahat görebiliyorsunuz.

rahatca resim falan çekilebiliyor yani güneşte bile öylemi

evet kamerası gayet net çekiyor yani görüntü kalitesi gayet iyi. ve güneş ışığı altında hem resmi çekerken hem de çektikten sonra ekranı rahatça görebiliyorsunuz. nova displayın özelliği bu zaten parlamayı önlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…