@niipek yakın zamanda almayı düşünüyorsanız ben size lg optimus black'i tavsiye ederim... eğer daha zamanınız varsa telefon seçebilmek adına optimus 3d de çok güzel bir seçim olacaktır. daha yeni geldi fiyatı yakın zamanda düşecektir
teşekkürler bayanfiyona.. optimus 3d'yi de gördüm.. telefon bana biraz büyük geldi.. ayrıca 3d olayına pek yakın değilim...
optimus black tavsiyenizi dikkate alacağım..
hadi almaya karar verdim diyelim... bu seferde beyaz mı siyah mı diye düşünürüm ben :)
bence optimus blackte siyah asil duruyor ama beyazda tasarımına çok yakılıyor... kalın değil aksine çok ince olduğu için beyaz kibar durmuş... ikiside güzel 2 tane alın gitsin :)
bu hafta sonu alacağım sanırım optimus black'i.. siyah alacağım.. umarım değişmez fikrim..
nova ekran,tasarım beni büyüledi.. bir de sanırım bunda da uzaktan yardım var?
promosyonları takip edeceğim tabi ki... hafta sonları vatan bilgisayarda optimus black'lerde çok da iyi kampanya oluyormuş.. fiyat biraz daha düşük oluyormuş..
aslında optimus black'in fiyatının düşmesini beklemek çokta gerekli değil..
birkaç kişi ile konuştum da.. black'in fiyatı, özelliklerine göre (özellikle nova ekran,2mp ön kamera,uzaktan yardım uygulaması) çok iyiymiş..
bu arada iyice öğrendim telefonu.. mesela ilk günler şarjı çabuk gidiyormuş fakat rom attıktan sonra 2 günü buluyormuş..
selam niipek bayağı bir zamandır cevap yazamadım üzgünüm... ne yaptın aldın mı optimus black'i? eğer aldıysan nasıl? promosyonlardan yararlanarak mı? ne kadara? nova display ekrandan, ön kamerasından ve genel özelliklerinden memnun musun? çok soru sordum ama merak ettim açıkçası :)
öncelikle hayırlı olsun optimus black'in :) şarj konusunda tüm akıllı telefonların maalesef böyle bir problemi var çünkü açtığınız uygulamaları kapatmıyorsunuz ona dikkat edin mutlaka açık kalıyordur. bir de nova display ekranın gücünü biraz azaltın normal zamanda sonuçta fazlasıyla parlaklığı var... iyi bir fiyata almışsınız açıkçası alışveriş sitelerinde bile o kadar iyi bir fiyat bulunamayabiliyor sonuçta promosyonları takip etmek gerekli.birde karşılaştırma yapmak lazım tabii. ön kamera gerçekten başarılı, zaten hız konusunda diyecek yok ben bol bol oyun oynuyorum google marketten indirip... şimdilik aklıma bunlar geliyor şayet bir sorun olursa mutlaka yazın yardımcı olmaya hazırım :)
g-key tuşu menü aralarında hızlı geçiş yapabilmek için var. kullanımı bayağı bir kolaylaştırıyor tek hareketle telefona hakim olabiliyorsunuz. nova display öyle herkes hayran kalıyor özellikle artık kış aylarına giriyoruz daha da kısmanız şarjdan tasarruf sağlayacaktırçok teşekkür ederim.. uygulamaları kısa zamanda kapamak için task killer adlı programı indirdim.. nova yı en alt seviyede tutuyorum.. evet dediğiniz gibi novayı tam açtığımda parlaklık müthiş..
optimus black gerçekten hızlı.. ben hem çok konuşuyorum, hem de internette çok takılıyorum.. sanırım şarj ondan çok gidiyor..
ön kamera çok iyi..bende google marketten çok fazla oyun indirdim... kaliteli bir smartphone ama ben şu g-key tuşunu anlamadım..
g-key tuşu menü aralarında hızlı geçiş yapabilmek için var. kullanımı bayağı bir kolaylaştırıyor tek hareketle telefona hakim olabiliyorsunuz. nova display öyle herkes hayran kalıyor özellikle artık kış aylarına giriyoruz daha da kısmanız şarjdan tasarruf sağlayacaktır
ekranım en kısıkta merak etmeyin.. o parlaklık gözümü alıyor zaten.. g-key tuşu düşündüğüm gibiymiş ama ben pek kullanamadım.. yani gerek duymadım.. zaten menüler arası dokunarakta gayet hızlı geçiyor... optimus black'te şarj yerinin telefonun üst kısmında olmasına da alışamadım :) eski telefonların hep alttandı..
bu nova display dediğiniz nedir
rahatca resim falan çekilebiliyor yani güneşte bile öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?