Arkadaşlar bu telefon nasıl? Lg Optimus Black

niipek

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
595
3
296
İstanbul

Arkadaşlar bu telefon sizce nasıl? Hem siyahı, hem beyazı var. Hangi rengini tercih edersiniz..

BOYUT:
Telefon Tipi : Bar Tipi

Ağırlık : 109 g.
Kalınlık: 9.2mm

Ekran Ölçüleri : 480 x 800 piksel, 4.0 inç

Renk Derinliği 16M

Ekran Tipi 700 NIT IPS LCD kapasitif dokunmatik

İşletim sistemi Android OS, v2.2 Froyo, v2.3'e güncellenebilir

Kamera 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, geo-tagging, 720p@30fps video, ön kamera 2MP

HAFIZA
Hafıza Kartı microSD, maks. 32GB

Dahili Bellek 2 GB, 512 MB RAM

CPU: TI OMAP 3630 1 GHz işlemci

Son düzenleme:
güzel gözükuyor canım nokıa c6 kullandım kısa bi süre o da çok ıyıydı tavsiye ederim

hehehe benim telefonum da lg ama arena ben cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnunum piyasada bulmak da zor netten almıştım ben.ben 500 e aldım aama şuanda 700 falan olmuş çok özellikleri var valla

ben de var optimus black... bence çok güzel bir telefon tasarımı çok güzel kesinlikle ağır değil. android 2.2 işletim sistemine sahip, 4 inç parlak nova display ekranı ile güneş altında bile ekran rahatça görünüyor.google marketten bol bol uygulamayı ve oyunu ücretsiz indiriyorum. internet paketim yok ama wifi direct ile bağlanabiliyorum fiyatıda çok uygun ben kesinlikle tavsiye ederim :)

benimde bir arkadaşımda var optimus black.. şarjı çok az gittiği için biraz mutsuz.. o sürekli uygulama oyun indirip kullanıyormuş..
açıkcası şarjın az gitmesi beni biraz düşündürdü... sizde varmı böyle bir durum...? bu arada siyah mı var beyaz mı var sizde?

Son düzenleme:
nokıa al bence daha uzun süre kullanırsınn.

zaten şuan nokia'm var.. tam 4 senedir kullanıyorum... ama artık smartphone'a geçme zamanım geldi..
internette yaptığım araştırmada piyasada ki özelliklerine ve fiyatına göre bana uygun en iyi smartphone lg optimus black gibi geldi bana...

ama her zaman nokia'nın yeri başkadır bende :) onunda smarphonelarına baktım.. işletim sisteminden menun değil insanlar...

Black iyi telefon flaşı da var.ona yakın Samsung i9003 Galaxy SL 4 GB (8 GB Hafıza Kartı Hediye) dahili hafızası 2 katı android uygulamalar çok yer kapladığı için bu bişr avantaj ama entegre flaşı yok diğer özellikleri de aynı ama . Biraz tasarruf yapmak istersen HTC Desire Z 1,5 GB bağlantı hızı 14.4 (blackin 2 katı)işlemcisi 200 mhz düşük çok etkilemez dahili hafızası 1.5 gb flaş var kamera 5 mp aynı blackle bu telefonda kalitelidir işini görür 200 tl de ucuz hepsiburada 768 TL bence bunu da düşün.sonuçta yeni tel çıktıkça çok çabuk değer kaybediyorlar.

çok teşekkür ederim önerilerin için.. fakat htc'nin çok fazla şarj sorunu olduğunu duyuyorum.. optimus black'te 2mp ön kamera ve nova ekran olması hoşuma gitti..
ay sonuna kadar vaktim var... biraz daha araştıracağım...

htc de maalesef şarj sırasında aşırı ısınma sorunu oluyor. gerçi zararlı olmadığını söylemişlerdi ama... genel olarak baktığında optimus black tüm özellikleri barındıran bir telefon fiyat olarak çok uygun ve kaliteli... başka markalara aynı özellikler için fazla para vermek beni düşündürüyor...sonucta ne de olsa tasarımlar benzer. ama blackte nova display ekran olması ayrı tabii

bence de smartphone geçmek gerek... teknolojisinin nimetlerinden daha fazla yararlanabilmek adına. optimus black iyi bir seçim olur tavsiye ederim ben... kalite ve uygun fiyat konusunda bence önde götürüyor olayı

@bayanfiyona; sizde optimus black'in beyazımı siyahımı var? şarjı ne kadar gidiyor? oyun ve uygulamalar hızlı iniyor mu? tabi internetinizede bağlı hız olayı ama telefonla da ilgisi vardır herhalde...

bu arada android 2.2'nin yeni versiyonu geldimi bilginiz var mı?

bende siyahı mevcut beyazının çııkmasını bekleyemedim acil almam gerekiyordu telefonu... şarjı gayet iyi ortalama 2 gün dayanıyor tabi uygulamaları arka planda açık bırakmamak kaydıyla... google marketten bayağı bir uygulama ve oyun yükledim telefona..hızı zaten çok iyi internet konusunda da sııkıntım olmadı hiç..bazen sadece wifi direct ile bağlanıyorum
android 2.2 yakın zamanda 2.3'e yükseltilecek ama tam olarak tarihini bilemiyorum açıkçası. çokta önemsemiyorum çünkü şu an istediğim her şey var telefonda

çok teşekkür ederim.. internette teknoloji sitelerinden optimus black için olumsuz hiç yazı okumadım.. ama birde burada soruyim dedim.. açıkcası lg'nin tv'lerinin iyi olduğunu biliyordum.. beyaz eşyalarınıda burda öğrendim ama telefonları hakkında en ufak bir bilgim yoktu..

ön kamerasından hiç fotoğraf çektiniz mi? ya da görüntülü konuşma yaptınız mı? nova display ekran gerçekten güneşin altında daha parlak mı oluyor? gölge yapmadan görebiliyor muyuz?

kusura bakmayın çok soruyorum ama ben bir telefon aldım mı uzun süre kullanmak isterim. çok araştırdım internette.. karşılaştırmalar yaptım.. daha iyi özellikleri olan smartphonelar var ama çok pahalılar.. fiyat ve özellik olarak en iyi smartphone bana bu uygun geldi...

ya da başka önereceğiniz telefon varsa beklerim...

evet hepimiz bir şey almadan önce uzun uzun araştırıyoruz elbet para kolay kazanılmıyor ne de olsa... tvleri konusunda haklısınız açıkçası ben beyaz eşyalarını da çok beğendiğim içi,n telefonda da lg'yi seçtim... ön kamera gayet iyi görüntülü görüşme yapmaktan ziyada fotoğraf çekmek için de pek çok kez kullandım memnunum. benim için en dikkat çeken özelliği nova display ekranı oldu zaten... çünkü özellikle gün ışığında ekran parladığı için mesaj yazmak hatta arayanı görmek sıkıntı oluyordu... şimdi öyle bir derdim yok inanılmaz güzel ekranı var zaten çizilmeye karsıda son derece dayanıklı... parlak, hassas bir ekran dokunmatik algısı tam kullanılabilirlik düzeyinde.... fiyat konusuna gelince çoğu markanın nerdeyse yarı fiyatı ben ilk çıktığında 999 tl ye almıştım ama şimdi daha da düşmüş...
gerçekten kaliteli hoş bir telefon açıkçası tavsiye ederim şahsen ben almamış olsam beyaz ya da pembesi tercihim olurdu :))))

ekranında çizilmeye karşı dayanıklı olması iyi olmuş... siz google marketten hangi oyun ve uygulamaları indirdiniz? var mı özellikle indirdiğiniz?
bir de g-key tuşu varmış bu optimus black'in.. o ne işe yarıyor?

Şuan piyasada en çok revaçta olan telefon şüphesiz HTC son yıllarda oldukça başarılı ve kaliteli telefonlar çıkardı işletim sisteminide androide çevirmesi onu zirveye çıkardı diye düşünüyorum. IPhone ve samsung bana hep başa baş gidiyor gibi geliyor. Kullanmadığım için yorum yapamıycam ama Iphone sadece ad olarak ün salmış bir telefon haline geldi. Samsung da da şarj sıkıntısı en büyük sorun. Gerçi PDA, dokunmatik ve içinde internetin olduğu her cihaz gibi max şarj süresi 1 saat haline geldi ne yazıkki hepsinde de.
LG ise bu piyasaya güzel bir dönüş yaptı optimus black ile...güzel ince ve zarif bir telefon. LG pc,tv lerde oldukça başarılı ama son çıkardığı telefon güncellemeleri sürümleri falan ne olur orası şüphe uyandırıyor?

Benim favorileim
1. HTC SENSATİON-İNCREDİBLE S-DESİRE S
2.LG OPTİMUS BLACK
3.SAMSUNG GALAXY S 2
4.BLACKBERRY
5. Sony ERİCSSON XPERİA SERİLERİDE GÜZEL ARC VE NEO

lG NİN en büyük artısı sanırım güneşte net görünebilirlik.

Son düzenleme:

evet htc bence de en başarılı telefonlardan biri... apple kesinlikle adını satıyor yoksa telefonlarının çok çok ıyı olduğunu düşünmüyorum...samsung apple'nin izinden gidiyor doğru ama onun tasarımlarını çalarak ne kadar taklitçi olduğunu gösterdi... kendi ismine bakmadan taklit telefonları ile apple kafa tutacak rakamlar istiyor tüketiciden... lg işletim sistemi olsun cihaz kalitesi ve en önemlisi fiyatı olsun bence en önde... çünkü tüm aradığın özellikleri bulabiliyorsun hem de piyasadaki rakamların yarısına... ayrıca yenilikleride var dediğim gibi nova display ekran ve 2 mp ön kamerayı çıkartan ilk firma

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için... hemen internetten araştırdım..
samsung ve blackberry zaten tercih etmiyorum.. htc'nin söylediğin modelleri ile optimus black arasında karşılaştırma yaptığımda ilk gözüme çarpan optimus black ile aralarındaki fiyat farkı oldu
daha sonra teknik özelliklere baktığımda nova ekran dışında ön kamerada,kalınlıkta, ağırlıkta da optimus bir adım önde..
bunlar o kadar önemli değilde fiyat önemli...

@niipek yakın zamanda almayı düşünüyorsanız ben size lg optimus black'i tavsiye ederim... eğer daha zamanınız varsa telefon seçebilmek adına optimus 3d de çok güzel bir seçim olacaktır. daha yeni geldi fiyatı yakın zamanda düşecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…