arkadaşlar bu normal mi?

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
slmlar yaklaşık 1 ay önce evlendim fakat ilişkiye girmedim eşimle çok korkuyorum nasıl yencem bu durumu ..
utanıyorum anlatırken ama paylaşmazsam çatlıcam.
tam içime gircek inanılmaz bir acı hissedip geri ittiriyorum ..
korkuyorum eşimin sabrı olmasa huzursuz olcaktım çok belki sağolsun ama bu durum beni çok üzüyor nedir bu can acısı bu kadar zar mı kalın acaba jinekoloğa mı gitmeliyim ?

öncelikle kendını ön yargılarından uzak tut.bu acı olayı sadece ılk ılıskı sırasında olmuyorkı..ılerleyen gunlerdede kendını kasarsan yıne aynı sorunu yasıyorsun emın ol..yapman gereken ortamını hazırla kendını sartlama..romantık anlar yasayın.sonucta o senın sevdıgın adam..kendını akısına bırak.benden sana tavsıye dırek ılıskıye gırmeyı deneme uzun süre cilveleşin öpüşün bısıler yapın kı sen rahatla.ön sevısmeyı nkdr uzun tutarsan senın ıcın okdr ıyı olur zaten göruceksın kendılıgınden olucak.yınede sartlama kendını..eger akısına bırakıp sevk alırsan ona dokunmaktan ve sana dokunmasından göruceksınkı sen ısteyeceksın zaten..korkulcak bısey yok..

Canım kendini kasmazsan emin ol hiç acımıyor...
Bence kendini kastığın için oluyor ama için rahat edecekse muayene ol tabi...

inceledim canım linki
vajinismus oranın tamamen kapalı olması demek anladığım kadarıyla benim öyle durumum yok başı girince devamı gelmiyor acı çekiyorum çok yani..destekleriniz için teşekkürler

normal o daha çok yenısın.zamanla geçiyor.bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım evlenınce.ve benım kı 5.ayım dan sonra normale dondu.bıraz sabretmen lazım.benım dr çok normal oldugunu soylemişti.

canım 3 yıllık evliyim seni çok iyi anlıyorum 3 yılın öncesindede 5 yıllık ilişkimiz vardı eşimle onu hala dediler gibi seviyorum onunla sevişmeye bayılıyorum ama nedense birlikte olmaya başlayınca tam senin anlattığın gibi bir noktada canım acıyordu eşim içime tam giremiyordu bu 4 ay sürdü ilk defa tam anlamı ile 4 ay sonra birlikte olabildik sonrasındada acımalarım oldu eşim çok anlaayışlı idi kendini kasıyorsun diyordu bende hayır diyordum ama sonra kendiliğinden geçti doktorada gitmedim ama sanırım eşim haklı idi kendimi kasıyordum :) umarım kısa zamanda geçer :)

arkadaşında dediği gibi bence kendini sıktığın için canın acıyodur kendini sıkma rahat ol emin ol canın acımıcak

inceledim canım linki
vajinismus oranın tamamen kapalı olması demek anladığım kadarıyla benim öyle durumum yok başı girince devamı gelmiyor acı çekiyorum çok yani..destekleriniz için teşekkürler

vajinismus tam da senin yaşadığın durum canım
oranın tamamen kapalı olması diye bir durum yok, yoksa nasıl adet olabiliriz?
sen yine doktora görün ama iş kafa da bitiyor, psikolojik yani.

dün eşimle izmirin en iyi jinekologlarından birine gittik,sonrası güzel bişey yok herşey normal gözüküyor dedi.rahatlatıcılar verdi neyse dün akşam denedik yine olmadı yaa deircem..bu sabah eşimle soğukluk vardı dünün olumsuz sonuçlanması olsa gerek ama canım çok yandı bana tavır alıyor birşeyin yokmuş acıya dayanamıyorsun diye beni suçladı..haklı ama kırgınım elimde olan bişey yokkii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…