Arkadaşlar bu nedir?

Birfincanpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
7
2
1
31
Merhaba arkadaşlar biz evimizi tadilat yaptırıyoruz evin iç kapıları değişeceği için sökülmeye başlandı dün biri sökülürken üstünden bu kağıt düştü muska şeklindeydi ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

Bilmem ama ilk mesaj böyle damardan olunca insan bi sorguluyor genelde.bir aydan beri forumda dolaşıyorsanız eğer buna aşina olmalısınız .fake konu diye hemen üyeye çullanoyorlarda.kağıdıda imha edin tez zamanda okumadan

Şimdi zaten insanlar buraya bazı konularda yardım almak derdini paylaşmak için gelmiyor mu benim de şuanda yazacağım konu buydu yani durduk yere merhaba ben yeniyim naber falan diye msj mı atmam lazımdı. Sadece konuları okuyorum sizin kadar aktif değilim. Belki bilen biri çıkar diye sorma ihtiyacı duydum belki de sadece bir dua falandır.

bence hemen yakmalisin yok et dahada acip inceleme

Canım ben arapça ve osmanlıca okuyabiliyorum ama bu ikisiyle de okunmuyor. Okunsa da saçma sapan anlamsız şeyler çıkıyor. Büyük ihtimalle büyü olabilir. Bu kağıdı yakmanızı ve felak nas ayetel kürsi okumanızı tavsiye ederim. Okumayı bilmiyorsanız da internetten açın evde kuran okunsun.

Allah cümlemizi kötü niyetli insanlardan korusun. Fırsat vermesin hiç birine...

Gerçekten mi ben hep korunma amaçlı dua falandır diye düşünmüştüm bizden önce oturanlardan kalmıştır heralde diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum birde kapının üstüne koy diye not düşmüş ya birkaç tane daha olabilir mi acaba. Teşekkürler bu arada.

D
dua veya iyi niyetle olmadığı çok bariz.muhtemelen yaptıran kişi de sahte bi hocaya gitmiş çünkü gerçekten okunmuyor anlamsız.yaptıran parasını kaptırdığı ile kalmış galiba

Niyeti iyi veya kötü fark etmez büyünün her türlüsünden uzak durmak lazım. Anlamını anlayamadığın için iyi veya kötü niyetli olup olmadığından emin değilim. Sadece Kuran ayeti olmadığına eminim.

Evde başka varsa bile sen duanı yapıp Allaha sığındıktan sonra bir zarar veremez için rahat olsun canım.

Anladım canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…