- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
-
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Aynen 2 nabız dan bakıyorumDaha doktora göstermemiş anladığım kadarıyla e nabizdan bakmis
Teşekkür ederim bilgin içinAnormal bi durum yok içinizi ferah tutun
Tamam kardeşim değerlerinde bir sıkıntı yok. Hafif oynamlar var sadece.. yorgunluk, çok veya az yemek, su içip içmemek, stres vb. Durumlar bile etkiliyor. bunlar genelde dikkate alınmıyor. Alınsa benmkiler alınırdıBunlar değil sadece demir bağlama kapasitesi testi eski tarih yazıyor zaten
O kadar çok hemogram testi yaptırdım ki bundan emin olabilirsin kendimi bildim bileli kan problemim varTeşekkür ederim bilgin için
Bebek sahibi olmak için gittik bizde ilkkes yaptırdımO kadar çok hemogram testi yaptırdım ki bundan emin olabilirsin kendimi bildim bileli kan problemim var
Benimde vardı eksiklik ne olduysa düzelmişO kadar çok hemogram testi yaptırdım ki bundan emin olabilirsin kendimi bildim bileli kan problemim var
Ayy ne zamandır istiyosun acaba hayırlısı olsun inşallahBebek sahibi olmak için gittik bizde ilkkes yaptırdım
Ilaç kullandıysan ve yediğin içtiğine dikkat edersen düzelir tabi genetik değilse bizde ailede var malesef düzelmiyorBenimde vardı eksiklik ne olduysa düzelmiş
1.5 senedir istiyoruz en sonunda gittik doktoraAyy ne zamandır istiyosun acaba hayırlısı olsun inşallah
Yanlış yere yazmışımBenim 7 ye yükselmişti regl gecikince batırdım 5 e düşmüştü doktor kanama olmuştum lekeli şekilde sonradan açık kırmızıua dönüşmüştü doktor iki gün sonra gel tekrar test yapalım demişti ben istememiştim zaten olan oldu belki kimyasal belki de değil çok yüksek bi rakam.degil demişti ama insan ilk defa görünce böyle bi rakam heyecan yapıyor
Eşinde gözüktü mu1.5 senedir istiyoruz en sonunda gittik doktora
Evet ona da önce kan testi yaptılar sonra sperm testi yapılacakEşinde gözüktü mu
Iyi barı bide doktoruna danış rahim.filmi için en azından en başında baktırirsin bi sıkıntı var mı.yok mu diye gerçi oda önerir özel e mı gidiyosunuzEvet ona da önce kan testi yaptılar sonra sperm testi yapılacak
Yok devlet hastanesine gidiyoruzIyi barı bide doktoruna danış rahim.filmi için en azından en başında baktırirsin bi sıkıntı var mı.yok mu diye gerçi oda önerir özel e mı gidiyosunuz
Anladım canım bakalım bi testleriniz çıksında inşallah sıkıntısız rabbim.bekletiyordur kim bilir daha iyisini daha güzelini vermek için zamani vardır belki bende 14 aydır evliyim hiç korunmadim iki aydır tüm testleri yaptirdik eşimde de bendede bi problem yok çok şükür bekliyoruz nasibimiziYok devlet hastanesine gidiyoruz