Arkadaslar bu koltuk takımından sıparıs verdık sizce nasıl?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
clipimage002vg9.jpg

bence güzel....kırmızıyıda sevdiğim için beğendim ben...şık...

ama rahatlığı nasıl bilemiyorum tabi...

güle güle kullanın şimdiden....a.s.

çok güzel güle güle kullanın. bende alıcam ama altı bazalı istiyorum evdeki bütün döküntüyü toplasın.

benim hoşuma gitmedi seni kırmak istemem ama beğenmedim gerçi herkezin kendi zevki ama ben hem şık hem rahat herşeyiyle bir bütün olan takımları daha çok seviyorum

Aaaaaaa Türkiyem bizde oturma odası için bunu düşünmüştük,3 ay önce gidip bakmıştık.Nişanlım kumaşını beğenmediği için almamıştık.Bence çok güzel güle güle kullan cnm

benim tarzım değil ama begendiysen güle güle kullan canım
daha yayilip ense yapabilecegim mobilyaları seviyorum niyeyse tembelliğin gozu korolsun :nazar:

bende fikir edinme aşamasında olan biri olarak beyendim açıkcası temizlik yaparken kolaylık sağlayan spor görünümlü gayet şık bir koltuk takımı bence :KK66: güle güle eskit cnm :)

canım gayet hoş..beyaz birşeylerle kombine edersen müthiş olur..kırmızı koltuk güzel bir tercih..bende kırmızı düşünüyorum.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN HAYATIMhihoyyythihoyyyt

hihoyyytcanım hayırlı olsun bence de hem rengi çok güzel hem de modeli oturma odası için uygun bir model güle güle kullan:nazar:

çook tşk ederım kızlar sızın begenmenız benım ıcın gercekten önemlı ıcım rahatladı :) bazı kısıler begenmedı ama canları sagolsun yorumlarınız ıcın cok tşk ederım iyiki varsınız:)

buna benzer ama rengi farklı olan bi takımı ben kullanıyorum
temizlik açısından çok kullanışlı ayaklı olduğıu için
koltuğu çekip altlarını silme derdi yok çok rahat...
ama koltukların yandaki kulakları cırt cırtlı olduğuu için
bazen sorun olabiliyor, birde çok çok rahat konforlu bi takım değil
ama olsun ben yine de memnunum ayrıca rengi de çok güzzelmiş..

bizde ablam için katalogtan incelemiştik tekli koltukları dönüyormuş ve kol koyma yerleride çkıyormuş sanırım. yerden yüksek olmasıda kullanışlı oluyor temizlik için ama küçük evlerdede sandıksız koltuk hiç olmuyor bende olduğu gibi. (döküntüyü toplama açısından :roflol:)
renk pek benim rengim olmasada modelini beğendim ben canım tekli koltukları küçük olan takımlar daha çok hoşuma gidiyor. güle güle kullan evindede görmek nasip olur inşallah. sengözlerimebaksanab

X