• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Bu Gelinlik Üzerinde Nasıl Oynama Yapabilirim?

yasmindem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
29
0
86
40
İstanbul
arkadaşlar ben bu gelinliği çok beğendim ama biraz fazla sade gibi geldi bu gelinliğe nasıl bişey yapabilirim de biraz ışıldasın fikirlerinize ihtiyacım varrr :Saruboceq:

Eklentiler

• $GetAttachmentdd.jpg
    $GetAttachmentdd.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $GetAttachment.jpg
    $GetAttachment.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 96
canım ben de bursa da buna benzer bir gelinlik bulmuştum belindeki çiçekten omzuna da koydurup tek omuz askı yaptırmayı düşündüm. ben o gelinliği bidaha netten bulamamıştım sen nerden buldun canım hangi site

ben bunu gelinlikçide dergide bulmuştum çaktırmadan telefondan çektim sositososito çok hoşuma gitti ama biraz taşla süsletsemmi acaba die düşünüyorum yaparsam nerelerine onuda bilmiyorum kafam karıştı iyicesenağlama

tatlım gelinlik çok hoş ama bence üst kısmına işleme yaptırabilirsin,ufak,sevimli papatyaları en üste sıralı bir şekilde dizdirebilirsin veya fransız dantel işlemeli hafif taşlı birşeyde olur ama sadece en üste.birde benim düşüncem o kocaman çiçek böylesine sade bir modele gitmemiş.daha farklı bir hareketlendirme yapabilirsin.hatta üste yaptırdığın işlemelerden ufak ufakta eteklere seriştirilebilir.daha güzel olur.bide arkası bağcıklı olsun çok daha zarif ve kullanışlı olur.şimdiden mutluluklar.herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gelinlik gerçekten çok asil ve hoş duruyo dantel işlemelerle taşlarla modeli daha hoş bir hale getirebilirsin drapelerin aralarına taşlar veya incilerde olabilir.zaten diktirdiğin yer sana yardımcı olur bu konuda......

hemen hemen aynısını dikiriyorum canım ama bnimki tesettrlü olcak katalogtan çektim çok net değil... benim modelde de çiçek var bel kısmında ama ben onun yerine şaşaalı kocaman bi taş koydurmayı düşünüyorum... küçük küçük taşlarla da aralara hava katabilirsn bence...

Tam net değildir dediğim gibi katalogtan çektim... komple ve alt üst olmak üzere 3 tane ekledim... Fransz dantel işlemeli canım bu ddiğim gibi çiçek yine kocaman bi taş koydurmayı düşünüyrum. O zaten yeterli havayı katar yerimseniben

Eklentiler

• $Görüntü010.jpg
    $Görüntü010.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $Görüntü052.jpg
    $Görüntü052.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $Görüntü053.jpg
    $Görüntü053.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 84
Tam net değildir dediğim gibi katalogtan çektim... komple ve alt üst olmak üzere 3 tane ekledim... Fransz dantel işlemeli canım bu ddiğim gibi çiçek yine kocaman bi taş koydurmayı düşünüyrum. O zaten yeterli havayı katar yerimseniben

cnm seninkide çokgüzelmiş evet üstteki drapelerin arasına taş koydursam çiçek yerine büyük bir taş şık durabilir :) yerimseniben

cnm seninkide çokgüzelmiş evet üstteki drapelerin arasına taş koydursam çiçek yerine büyük bir taş şık durabilir :) yerimseniben

zaten canım bunun üzerinde anca taşlarla hava katarak oynama yapabilirsin model çok asil çok güzel sakın model üzerine kesitirip biçtirme falan yapma... taşlarla hava kat, çok çok asil sade bi gelinlik çünkü :nazar:

Back