Ben 20 yıldır iğneli epilasyon yapan ve ailemdeki tüm bayanlara yıllardır vücutlarının her bölgesine epilasyon yapmış problemsiz ve olumlu sonuç almış bir epilasyoncuya iki yıldır gidiyorum.Koltukaltım genital bölgem kaşlarim göbeğim göğüs bölgem çene altım ayak parmaklarıma yaptırdım lekesiz ve sorunsuz bir şeki,lde tamamen bitti ve hiçbir sorun yaşamadım.Bir ay önce dişçi bıyık bölgemi uyuşturdu ve bıyık bölgeme epilasyon yaptırdım kadının ustalığına ve hijyenine güveniyorum.bıyık bölgemde bir saat on dk kadar çalıştı sanırım uyuşmuşken yüzümün diğer bölgelerinden dolayıda derime güvenerek yoğun çalıştı.Doğal olarak bayağı şişti bır hafta şiş kaldı kabuklandı döküldü ve her zamanki gibi bende korudum kolladım.Ama kabuklar döküldükten sonra simsiyah oldu.bir hafta felan bekledim azalma olmadı.Epilasyoncum yoğun çalıştığı için olduğunu söyledi.Doktora gittim yüzüme bile bakmöadan iz kalabilir dedi.Üçlü tedavi yazdı yolladı.Gündüzde madecosol silverdin sürdüm Tabi üçlü tedaviyi kullan dedi epilasyoncumda bende kullandım ama çok kızardı yüzüm.Başka güvendiğim bir doktora gittim bir süre sadece bepanthen sür dedi.20 gün kullandım bayağı azaldı ama hala yoğun bir şekilde belli.Şimdi expigment verdi doktor.Gece expigment % 2 gündüz fito ve güneş koruyucu kullanıyorum.Ama sorun şu benim 26 mayısta düğünüm var bu iz düğünüme kadar geçer mi geçmez mi?Tam 3 ay var düğünüme.Çok kötü durumdayım doktorlar epilasyoncu cilt bakım uzmanları bu tarz izlerin geçmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.Ama benim için önemli olan düğüne kadar geçmiş olması.Lütfen yardımcı olur musunuz?Daha önce bıyık bölgesinde böyle problem yaşayanlar var mı?Ne kadar sürede geçti izler?İzlerin geçmesi için neler yaptınız?lÜTFEN YARDIM EDİN,İNSANLAR YÜZÜMÜ GÖRÜP SORDUKÇA AĞLAMAYA BAŞLIYORUM.DÜĞÜNÜMÜ BU İZLE HATIRLAMAK İSTEMİYORUM.