Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
41 yasindaki arkadasim hala bekar ve vah vahlanir sizin gibi halaaa. Yani vah vahlanana koca eş sevgili yok. Olumlu düşün o kişi sana gelecektir birgunArkadaşlar 27 yaşındayım hayatımda düzgün bi ilişki istiyorum hoşlanacağım içimin ısınacağı kimse gelmiyo karşıma.. bakıyorum çevreme herkes es yalnızlık allaha mahsus ama olmuyo... benim kaderim de mi yok ben artık deliricem... çıldırmak üzereyim
Ürkünç işte bu ama biraz da kader... allah istemiyosa olmuyo41 yasindaki arkadasim hala bekar ve vah vahlanir sizin gibi halaaa. Yani vah vahlanana koca eş sevgili yok. Olumlu
Şu şarkıyı size armağan ediyor. Delirmemenizi temenni ediyorum erkeksizlikten.
Ben kader oldugunu dusunmuyorum, kisinin cabasi esasÜrkünç işte bu ama biraz da kader... allah istemiyosa olmuyo
Simdiye kadar cikmamasi cikmyacagi anlamina gelmez bu 1..Arkadaşlar 27 yaşındayım hayatımda düzgün bi ilişki istiyorum hoşlanacağım içimin ısınacağı kimse gelmiyo karşıma.. bakıyorum çevreme herkes es yalnızlık allaha mahsus ama olmuyo... benim kaderim de mi yok ben artık deliricem... çıldırmak üzereyim
Ama o biraz haklı41 yasindaki arkadasim hala bekar ve vah vahlanir sizin gibi halaaa. Yani vah vahlanana koca eş sevgili yok. Olumlu düşün o kişi sana gelecektir birgun
Kaderin senin verdiğin kararlardır. Kaderimde yok deyip oturup beklemek çok saçma öyle bir şey yok.Arkadaşlar 27 yaşındayım hayatımda düzgün bi ilişki istiyorum hoşlanacağım içimin ısınacağı kimse gelmiyo karşıma.. bakıyorum çevreme herkes es yalnızlık allaha mahsus ama olmuyo... benim kaderim de mi yok ben artık deliricem... çıldırmak üzereyim