• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar birikimimi nasıl artırabilirim?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
501
303
İstanbul
Selam kızlar. 32 yaşındayım bekarım ailemle yaşadığım için iyi birikim yapabiliyorum. 8 yıldır çalışıyorum. Yaklaşık 400,000 lira birikimim var, vadeli mevduat, altın, döviz karışık hepsi toplam bu kadar ediyor. Birikimin değer kaybetmemesi için neye yatırım yapmalıyım sizce? Ev alsam kira getirisi benim şu an vadeli ve altın-döviz alım satımıyla kazandığımdan aylık daha düşük oluyor. Sizce ne yaparsam birikimimin değerini artırabilirim ?

Selam kızlar. 32 yaşındayım bekarım ailemle yaşadığım için iyi birikim yapabiliyorum. 8 yıldır çalışıyorum. Yaklaşık 400,000 lira birikimim var, vadeli mevduat, altın, döviz karışık hepsi toplam bu kadar ediyor. Birikimin değer kaybetmemesi için neye yatırım yapmalıyım sizce? Ev alsam kira getirisi benim şu an vadeli ve altın-döviz alım satımıyla kazandığımdan aylık daha düşük oluyor. Sizce ne yaparsam birikimimin değerini artırabilirim ?
MaşaAllah iyi birikim yapmışsıniz, bnce boyle devam edin

Altına yatırırsanız getirisi kiradan çok daha yüksek olur

Anne babaniz insanmis. Ben okurken yazlari calisiyordum. 600 700 lira maaşla. Donem icinde bana para bile göndermeyen adam, kredi kartimi odeseniz yeter diyordu.

Anne babaniz insanmis. Ben okurken yazlari calisiyordum. 600 700 lira maaşla. Donem icinde bana para bile göndermeyen adam, kredi kartimi odeseniz yeter diyordu.
o konuda haklarını ödeyememç üniversiteyim başka şehirde okudum beni hiç parasız bırakmadılar, gerekirse kendileri parasız kaldı ama bana bir şekilde gönderdiler. Okul bitti ben çalışmaya başladım ben de ihtiyaçları olunca elimden geldiğince onlara destek oluyorum şimdi. Bana masraf yaptırmıyorlar biriktir sen , yarın evleniceksin elin oğluna muhtaç kalma kendi paran olsun diyorlar

Birikimi tek bir kalemde tutma şuan yaptığın gibi... Vadeli hesap, altın, döviz arasında bölüştür.. Ev falan alma ev alma fikri büyük düşünemeyen insanların işi... Benimde birikimim var seninkinden çok çok daha az ama yaşım itibariyle iyi bir miktar ve bende döviz, altın, vadeli hesap arasında bölüştürüyorum. Uzmanlarda böyle öneriyor...

Back
X