Arkadaşlar bir prens daha geliyor :))

beyazmelek

Candan öte,candan ziyade
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
8.718
1
Dün doktora gittim nihayet, çok yüksek ihtimalle erkek dedi. Çok güzel bir duyguymuş hakikaten, mutluluğu tarif edilemez. Sağlığı sıhhati de yerinde çok şükür. İnşallah sonuna kadar böyle gider. :dance:

Gözünüz aydın, çok sevindim..

Ben seni ilkönce BEYAZ MELEK sandım çok heyecanladım da daldım topiğe ama sen başka beyaz melekmişsin...

Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah..

Dün doktora gittim nihayet, çok yüksek ihtimalle erkek dedi. Çok güzel bir duyguymuş hakikaten, mutluluğu tarif edilemez. Sağlığı sıhhati de yerinde çok şükür. İnşallah sonuna kadar böyle gider. :dance:

canımmm :1hug: gözün aydıınn :) yaramaz mıydı seninkide :sm_cool: ya erkekler aldı başını gidio :)) :nazar:

canımmm :1hug: gözün aydıınn :) yaramaz mıydı seninkide :sm_cool: ya erkekler aldı başını gidio :)) :nazar:

hem nasıl yaramazdı halecim görmen gerek ultrason boyunca hiç durmadı diyebilirim kıpır kıpır bir hareketler falan kendince. birkaç gündür bir erkek furyası başladı dimi bakalım ne olacak :)

Gözünüz aydın, çok sevindim..

Ben seni ilkönce BEYAZ MELEK sandım çok heyecanladım da daldım topiğe ama sen başka beyaz melekmişsin...

Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah..

teşekkür ederim canım evet bir beyazmelek daha var o büyük harflerle yazılıyor ben o değilim

hem nasıl yaramazdı halecim görmen gerek ultrason boyunca hiç durmadı diyebilirim kıpır kıpır bir hareketler falan kendince. birkaç gündür bir erkek furyası başladı dimi bakalım ne olacak :)

hahaha ne güzel ya siz dr ye gidip ii haberlerle gelince bende hemen gitmek istiyorum :KK43:( benim kızımda çok hareketli dr de bana allah sana kolaylık versin demişti :)) erkekler sardı valla burayı ne kadar güzel kızlarımıza seçme şansı doğdu :roflol::roflol:

ya bu arada bazı hastanelerde dr ler bebeğin görüntüsünü cd ye aktarıp aileye veriyorlar.benim patronumun eşinin var görüntüsü ve heryeri çok net belli oluyor.benim doktorum henüz bu konuyla ilgili bişi demedi belki ilerde vericek ama sormayı düşünüyorum ve video harika bişey.bence sizde sorun çok eğlenceli :sm_cool:

oğlunuz hayırlı bir evlat olsun.sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah.

hayırlı olsun oo maşallah cok erkeğimiz var iki tanemi kızımz var şimdi hale ile dark başka kimler var

haftaya allah nasip ederse gideceğiz doktora bakalım bende zınarcam söyle diye ya cokda merak etmiyoruma aslında ama siz söyleyince merak ediyorum

gözünüz aydın canım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın öğrenmişsin Allah saglık ve mutluluk versin inşallah

hahaha ne güzel ya siz dr ye gidip ii haberlerle gelince bende hemen gitmek istiyorum :KK43:( benim kızımda çok hareketli dr de bana allah sana kolaylık versin demişti :)) erkekler sardı valla burayı ne kadar güzel kızlarımıza seçme şansı doğdu :roflol::roflol:

ya bu arada bazı hastanelerde dr ler bebeğin görüntüsünü cd ye aktarıp aileye veriyorlar.benim patronumun eşinin var görüntüsü ve heryeri çok net belli oluyor.benim doktorum henüz bu konuyla ilgili bişi demedi belki ilerde vericek ama sormayı düşünüyorum ve video harika bişey.bence sizde sorun çok eğlenceli :sm_cool:

Benim kızımda zıplayıp duruyordu cok sasırmıstım bu kadar hareket edebıldıgıne
Ben cd sini aldım dr 40 ytl karsılıgı 3 aylık cd sini verdi durmadan ızleyıp duruyoruz evde bıde esim ultrasyon sırasında zaten kameraya alıyor hepsını sizede tavsiye ederim

Benim kızımda zıplayıp duruyordu cok sasırmıstım bu kadar hareket edebıldıgıne
Ben cd sini aldım dr 40 ytl karsılıgı 3 aylık cd sini verdi durmadan ızleyıp duruyoruz evde bıde esim ultrasyon sırasında zaten kameraya alıyor hepsını sizede tavsiye ederim

ben de bi tek biz varız kameraya çeken zannedip utanıyodum. ne biliyim dr a göre çok olağan hergün defalarca yaşadığı bişey ama bizim için o on dk lık görüntüler çok özel di mi .inşallah drum gülmemiştir arkamdan

benim hiç aklıma gelmedi yaa bugüne kadar kamera götürmek, bilmem ki nasıl olur bundan sonrakilerde yaparım belki.

beyazmelekcim gözün aydın canım.. allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasib etsin.... bu arada kasım erkek ayı olacak galiba.. .a.s.a.s.

halecim bizimkide mart kontrolümüzde önümüzdeki ay büyümüş olur videoya almaya başlayabiliriz dedi... :sm_cool: nisan da gittiğimizde videoya aldılar... cdye kaydettiler... ammmaaaaa cd boş çıktı... :çok üzgünüm: kayıt yapmamış bilgisayar... arayıp söölediğimde çok üzüldüler... senağlama keşke burda baksaydık falan dediler.. ama öbür ay mutlaka uzun bir video çekimi yaparız dediler... :dance:

lilywatercım siz cd ye neden para veriyorsunuz :uhm: sonuçta ekstra bi işlem yapmıolar ki.. çok enteresan... :sm_confused:

Aslında haklısın ne bılıyım cd verebılırız sıze deyınce ne kadar deseydıde yıne alırdık heralde annelık gudusu işte ama bız her ıhtımale karsı kendımızde cekıyoruz ama ınanın evde keyfını surerek her hareketı ızlemek coook guzel

X