arkadaslar bir bakarmısınız acil

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
benim cilt tipimi karma olarak biliyordum ama t bölgesi yaglı olanlar karma sanırım benim arada yüzümün kenarlarında ve alnımda sivilce cıkıyor hangi cilt tipine giriyor buu karma biliyorum ben amaa :uhm:kafamçokkarıştı

arkadasım şimdi senin mesajlarına bakıyordumda dikkatimi çekti. her yere ayrı başlık açmışsın, kişilerden tavsiye alıyosun, insanlar iyi niyetle fikirlerini söyleyip, deneyimlerini paylaşıyorlar ama sen tatmin olmayıp, yeni bir başlık açıyosun benzer konuda.

bi doktora gitsen daha iyi olmazmı?
hem kendi cildini daha iyi tanırsın hemde doktorun tavsiyeleri içini rahatlatır belki.

ben bir markanın kozmetik ürünlerini satıyırum snn gibi cildi olan insanlara yönelik sattığım üründen şikayet almadım belki sanada olur canım.....ilgilenirsen cvplarım .....

sevinctas arkadasım ben cilt konusunda daha dogrusu cilt ürünleri konusunda iki baslık actım ne alacagıma karar veremedim oyüzden dedigin gibi ıYı niyetli insanların yorumlarını dikkate alıyorum kesinlikle ve burda actıgım konu farklı dikkatini cekiyorsa actıgım bütün konuları okursan neden doktora gitmedigimide anlarsın

üstelik burda bu yüzden bulunmuyor muyuz? fikir alısverisinde bulunmak icin, bekledigim gibi bir cvp alamadıgım icin tekrar konu acmıstım

sadece bugün dikkatimi çekti, açtığın başlıklarda, cevaplarında...
demekki ben yanlış anlamışım...

selaammm
karma cilt illada t bolgesi yaglı olan cilt demek degildir..
cildinin bazı kıımsları yaglanıp sivilceleniyorsa ve bagzı kısımları
kuruyorsa bu cilt tipine karma deniyor ve bu reaksiyonlar
mevsime, havaya ve kullandıgın urunlere gore degisebiliyor..
benimde cildim karma ama yaglıya donuk ve cesitli urunler kullanıyorum
sadece yaglanmaya iyi gelen yada sadece nemlendiren urunler soruna cozum olmuyor malesef cunku bir bolgen nemlenirken diger bolgen yağlanıyor ve sivilceleniyor..
o nedenle mumkun oldugunca dogal, saf urunler kullanmanı tavsiye ederim..
tabi birde bilincli bir cilt bakımı yaptırmanı...
en onemlisi ise cildinin ne oldugunu iyi tanıyıp ona gore bir bakım yapman gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…