Arkadaşlar bir bakar mısınız ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Hanımlar merhaba

biliyorsunuz evlendim bebeğim oldu.
Ve ben evde sıkılıyorum.
Evde ek iş yapmak istiyorum.
Reklama girmeden iş önerileri verebilir misiniz .

Evde yemek ütü yapmak gibi işler değil de atıyorum davetiye katlama işi gibi işler yapabilir miyim.

Böyle işleri yapmam İçin nereleri aramam lazım .
İnternetten baktım yorumda bıraktım ama bir Allah’ın kulu bile şu işi yapıyorum dememiş.

Bunlar galiba sadece reklam .

Evde ek iş için neler yapabilirim yazarsanız sevinirim.

İnternette davetiye katlama, boncuk ayırma, kalem birleştirme gibi işler var ama onlar reklam mı aslı var mı bilmiyorum.

Hadi bakalım zeki hanımlar ne yapıp nelere başvurabilirim yazalım.
Not: mesela bir makyaj markasının uyeliğini aldım ama yapamadım çıkamadığım ve çevrem olmadığı İçin . Evde yapılabilecek işler istiyorum.
Hayırlı günleriniz olsun.

Benim eltim bir ara çevresinde ufak bir dükkanı olan bir kadın ile muhattaplık sağlamıştı.
Onun sayesinde evde ufak davetiyeler, nişan kına vb. süsleri, nikah şekeri, alçıdan süsler, sabundan süsler vs. hazırlamıştı ve biraz para kazanmıştı bu sayede.
Ancak oğlunun slikona alerjisi olduğundan devam edemedi bıraktı.

Siz de belki çevrenizde böyle birşey yapabileceğiniz bir yer araştırabilirsiniz.
Veya İstanbul'da iseniz, eminönü taraflarında bu tarz eve iş veren yerler vardır diye düşünüyorum.
Onları araştırabilirsiniz, telefonla irtibat kurabilirsiniz.

Benim eltim bir ara çevresinde ufak bir dükkanı olan bir kadın ile muhattaplık sağlamıştı.
Onun sayesinde evde ufak davetiyeler, nişan kına vb. süsleri, nikah şekeri, alçıdan süsler, sabundan süsler vs. hazırlamıştı ve biraz para kazanmıştı bu sayede.
Ancak oğlunun slikona alerjisi olduğundan devam edemedi bıraktı.

Siz de belki çevrenizde böyle birşey yapabileceğiniz bir yer araştırabilirsiniz.
Veya İstanbul'da iseniz, eminönü taraflarında bu tarz eve iş veren yerler vardır diye düşünüyorum.
Onları araştırabilirsiniz, telefonla irtibat kurabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim . İstanbulda değilim . Mesela davetiyeciye gitsem davetiye katlama işi verir mi bana acaba .
İnternetten baktığımda 1000 tane davetiye 80 tl diyor söyle düşününce adam vermez ki katlama işi.

Back
X