• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar biliyorum bu buraya ayit değil ama gerçekten iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var 🙏🏽🌼

vala tahammül sınırları içerisinde olmaya özen gösteriyorum
anca bu kadar

Hayir uye olali surda bir kaç dakka olmuş size bukadar kötü ne yapmış olabilirimkine tahammülünüz sınırları içerisinde olmaya özen gösteriyorsunuz varsa bi kusurum özür diliyorum

İnanmıyorum ilk defa gözümde resimler oluştu. Bir tane top sektiren adamı, bir erkekle kadının bir mesele hakkında konuştuğunu ve yaşlı bir kadının bu olaya sinirlendiğini görüyorum 😮

. Tabakta gördüğüm.gecemisteki meseleler sürekli.istilip ısıtılıp eşinin bi akrabası tarafından önüne sürülüyor
Kalbin kabarmış.. evlisin ve esin sessiz ama onu arkasında dolduran ya bi kaynana yada görümce bi kadın var ve eşinin kafasını dolduran o .. iç sesi olmuş sanki sürekli bi kavga ortamı. Sanki başkasının ağzından konuşuyor esin . Bide çocuğun var galiba arada .. esin sana göre daha iri yarı ve tutunma sebebin o çocuk sanki . Tabakta gördüğüm kadarıyla eski.konular sürekli günümüze taşınıyor.. ve senin bi açığın olmalıki sen sessizin .. eşinin bi kadın akrabası bu olayları sana sürekli hatırlatan.

. Tabakta gördüğüm.gecemisteki meseleler sürekli.istilip ısıtılıp eşinin bi akrabası tarafından önüne sürülüyor
Kalbin kabarmış.. evlisin ve esin sessiz ama onu arkasında dolduran ya bi kaynana yada görümce bi kadın var ve eşinin kafasını dolduran o .. iç sesi olmuş sanki sürekli bi kavga ortamı. Sanki başkasının ağzından konuşuyor esin . Bide çocuğun var galiba arada .. esin sana göre daha iri yarı ve tutunma sebebin o çocuk sanki . Tabakta gördüğüm kadarıyla eski.konular sürekli günümüze taşınıyor.. ve senin bi açığın olmalıki sen sessizin .. eşinin bi kadın akrabası bu olayları sana sürekli hatırlatan.
Sayenizde bütün iç ilişkilerini öğrendik :KK22:

Back
X