Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bilgisi olan lütfen yardim etsin
- Konu Sahibi Sena0673
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe ile test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
İdrar testlerinde ilk 15dk baz alınır. Her gebelik testinin hassasiyeti farklıdır kimi gebelik testi 10 mlU/ml ölçer kimisi 25 mlU/ml ölçer. Gebeliğiniz yeniyse idrarda çıkmaması çok normal o yüzden kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim daha kesin sonuc verecektir. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah gebesinizdirKizlar bugün testyaptim 5 senelik evliyim bende pko var ve çocuk sahibi olamadım bugün sabah testte negatif çıkmıştı atmıştım sonra 4 5 saat sonra gittim baktım silik bir çizgi ve şuan baya belli hala geldi ne yapsam boşa sevinmesem mi böyle bi olay yaşayan varmı ?
- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
Inşallah hamilesindir arkadaşım ama heves etme bence( bende 5 yıldır bebek istiyorum ve malesef olmadı) aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum bunu lütfen kızma... Kan testi yapıp öyle heyecanlan çünkü negatif çıkınca insan çok üzülüyor... Genellikle sonradan pozitif çıkanlar hamile oluyor ama kendini üzmemen için temkinli yaklaşmalısın bence insallah hamilesindir.... takıp ediyor olacağımKizlar bugün testyaptim 5 senelik evliyim bende pko var ve çocuk sahibi olamadım bugün sabah testte negatif çıkmıştı atmıştım sonra 4 5 saat sonra gittim baktım silik bir çizgi ve şuan baya belli hala geldi ne yapsam boşa sevinmesem mi böyle bi olay yaşayan varmı ?
İnsallah canım Rabbim herkese nasip etsin ben bugüne kadar hiç testte görmedim aslında seviniyorum ama bir tarafimda olmazsa diye çok uzuluyoInşallah hamilesindir arkadaşım ama heves etme bence( bende 5 yıldır bebek istiyorum ve malesef olmadı) aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum bunu lütfen kızma... Kan testi yapıp öyle heyecanlan çünkü negatif çıkınca insan çok üzülüyor... Genellikle sonradan pozitif çıkanlar hamile oluyor ama kendini üzmemen için temkinli yaklaşmalısın bence insallah hamilesindir.... takıp ediyor olacağım
Bilemedim ki ne yapsam bulunduğum yerde kan verebilecek hiç bir yer yok kesin olunca gidebilirim anca inşallah vardır dua ettin lütfenİdrar testlerinde ilk 15dk baz alınır. Her gebelik testinin hassasiyeti farklıdır kimi gebelik testi 10 mlU/ml ölçer kimisi 25 mlU/ml ölçer. Gebeliğiniz yeniyse idrarda çıkmaması çok normal o yüzden kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim daha kesin sonuc verecektir. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah gebesinizdir
Bilemedim ki ne yapsam bulunduğum yerde kan verebilecek hiç bir yer yok kesin olunca gidebilirim anca inşallah vardır dua ettin lütfen
Eklentiler
- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
Dualarım sizinle, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinBilemedim ki ne yapsam bulunduğum yerde kan verebilecek hiç bir yer yok kesin olunca gidebilirim anca inşallah vardır dua ettin lütfen
İnşallah çok sağol canımDualarım sizinle, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
İnşallah ama bu sabah böyle değildi yeni bu hala geldi sabah çok azdı belli bile olmuyodu inşallah vardırteste göre hamilesin tebrikler canım :) kan tahliliyle de kesinlestir.
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
olsun minicik gölge de olsa hamilelik var demektir. hadi hayırlı uğurlu olsun bizi de haberdar et :)İnşallah ama bu sabah böyle değildi yeni bu hala geldi sabah çok azdı belli bile olmuyodu inşallah vardır
Canım inşallah inşallah inan ki çok istiyorum herşey Allahtan insallah vardır yoksada Rabbime sukur yine saatler sonra olmasi yüzünden supeliyim sabahtan bu yana bu hale geldi insaah vardır testlerde 5 dk yaziyo yinede var mıdır saatler sonra çıkmış olsa bileolsun minicik gölge de olsa hamilelik var demektir. hadi hayırlı uğurlu olsun bizi de haberdar et :)
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
valla o kadar gebelik testi yapıp saatler sonra bile çizgi çıkmayanlar var. bence sen hamilesin içime öyle doğdu birden :)Canım inşallah inşallah inan ki çok istiyorum herşey Allahtan insallah vardır yoksada Rabbime sukur yine saatler sonra olmasi yüzünden supeliyim sabahtan bu yana bu hale geldi insaah vardır testlerde 5 dk yaziyo yinede var mıdır saatler sonra çıkmış olsa bile
Canım ümidini kırmak istemem ama olsa hemen çıkardı, testler durdukça hücreler değiştiği için etkiside değişiyor maalesef hatta testlerde yazıyor ilk 5 dk içindeki sonuçlar doğrudur diye. Sabah ilk idrarın ile tekrar et varsa zaten çıkar. İnşallah hepimiz mutlu haberi alırız
İnşallah canım benim inşallah Allah razı olsun dua edin banavalla o kadar gebelik testi yapıp saatler sonra bile çizgi çıkmayanlar var. bence sen hamilesin içime öyle doğdu birden :)
İp
İnşallah canim nasip varsada yoksada Allah'tanCanım ümidini kırmak istemem ama olsa hemen çıkardı, testler durdukça hücreler değiştiği için etkiside değişiyor maalesef hatta testlerde yazıyor ilk 5 dk içindeki sonuçlar doğrudur diye. Sabah ilk idrarın ile tekrar et varsa zaten çıkar. İnşallah hepimiz mutlu haberi alırız
- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
Canm ıyı geceler ben 7 yıllık evliyim ve dunyalar kadar yaptım senelerdir sakladım belki o cızgıyı gorurum dıye ama Hıc olmadı Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin inşallah saglıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin inşallah kuzumİp
İnşallah canim nasip varsada yoksada Allah'tan
- 6 Ekim 2019
- 454
- 789
- 103
- 13 Aralık 2019
- 33
- 37
- 3
- 36
- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Var baya koyuydu hemde ikinci cizgim birkac saat sonra. Laubikti markası. Ertesi gün kan verdim ve negatif ve gelmeyen adetim icin tarlusal kullandım 4.gün adet oldum.Kizlar bugün testyaptim 5 senelik evliyim bende pko var ve çocuk sahibi olamadım bugün sabah testte negatif çıkmıştı atmıştım sonra 4 5 saat sonra gittim baktım silik bir çizgi ve şuan baya belli hala geldi ne yapsam boşa sevinmesem mi böyle bi olay yaşayan varmı ?
Kan testi yaptır en güzeli