• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları arkadaşlar bide bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

berrin35

ecemin annesi
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
427
2
96
38
İzmir
benim 6 aylık kızım var.ensesi sürekli terliyo.sırtında ter olmuyo.ama ense ve arkadaki saçları çok terliyo.yastığı su içinde kalıyo.bukadar ter neden bilmiyorum.benim gibi aynı sorunu yaşayan varsa lütfen beni bilgilendirsin.doktorada götürdüm önemli değil dedi.ama içim hiç rahat değil.bilgilerinize ihtiyacım varrrrr

Benim oğlumun hala ter içinde kafası. Özellikle emerken. Kan testleri çok iyi demir eksikliği nedeniyle terlemediğini öğrendiğimizden beri benim içim rahat.. Ter bezleri ile yaşıyoruz. Birde saçlarını çok uzatmamaya çalışıyorum. Çok terlerse de saç kurutma makinası ile kurutuyorum uzaktan ve en düşük derecesiyle. Sevgiler..

benim kızım zaten daha 6 aylık cnm.demir ilacı veriyorum.devitten yani.başka bi neden olabilirmiki.endişe içindeyim

benim kızım zaten daha 6 aylık cnm.demir ilacı veriyorum.devitten yani.başka bi neden olabilirmiki.endişe içindeyim

Bizde demir damlası veriyorduk. 1 yaşına gelince kesti doktoru. Evet kanda bakılıyor demir eksikliği. Her 6 ayda bir doktorumuz rutin kız erkek fark etmeksizin kan tahlili ve idrar kültürü ister

demirine ve troid hormonuna baktır,için rahat etsin.Umarım bişeyi yoktur

çok normal canım telaş yapma.çoğu bebekte olur özellikle saçı çok olanlarda.tek kötü tarafı sinüzüt tehlikesi olması.benim büyük kızım da aynı öyleydi her kış sinüzütü azar.bence rahat ol.öptüm bebişini.

canımendişe edilicek birşey olsaydı doktorun seni uyarırdı zaten boşa evham yapma.aynı dert görümcemin 10 aylık kızındada var ve onunda sadece başında var ve anormal derecede teri.onada doktor korkulucak bişiy yok demiş.bazı bebeklerin terbezleri daha hızlı çalışırmış

benim kızımında en çok kafası terler sırtında ter olmaz.
demir ilacı ve d vit iki farklı ilaç canım. ayrı ayrı vermen gerekiyor.
benim tavsiyem t3 t4 ve tsh baktırman yönünde.

bence normal... benim eşimin de kafası çok terler yastığı sırılsıklam olur... oğlumda ona çekmiş hiç sırtının terlediğini bilmem. ama kafası su gibi olur geceleri, yastığının üzerine havluserip gece değiştirdiğim olur...

hiç merak etme tatlım aynı sorun bizde de vardı sadece ense ve baş terlemesi 2 doktor da gelişminin iyi olduğunun göstergesidir dedi. merak etme.

Back