Arkadaslar bi yardım edin lütfen :( :( :(

ennur11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
57
5
298
Konya
Hatırlarsanız bi konu acmıştım hamile olduğumdan supheleniyordum test yaptım negatifdi ama 15 gün gecikmiştim neyse ondan sonra 4 kere daha test yaptım hep negatif bişey çıkmadı öyle belirtide yoktu bidaki adetimi bekleyim dedim oda geldi gecti sonra bi arkadaşıma gittim onda bi bitki cayı ictim kekik di herhalde içtiğim gece cok fazla karın ağrısı çektim ertesi gün normal adet gibi geldi ama sonra bi sancı girdi kasiklarima tuvalete bi gittim 2 büyük parça vardı kan pihtisi olmadığına eminim iğrenc bildigimiz deri gibi ilk defa basıma geliyo düşük mu yaptım ben (((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm düşük yapsan çok kanaman karın agrisi falan olur çok karın agrisi olur

Kasıklarım cok ağrıyordu ağrı kesici filan ictim anca gecti nerdeyse 2 buçuk aydır adet olmuyorum

Kasıklarım cok ağrıyordu ağrı kesici filan ictim anca gecti nerdeyse 2 buçuk aydır adet olmuyorum

belkide ondandir adet olmadigindan.bence bir kadın dogumcuya git Cnm benim annem düşük yaptı ınan agridan duramiyordu kanaması coktu

Son düzenleme:
Tamam git kan ver hamile kalmışsan eğer betahcg de çıkar . Kanla birlikte hemen düşmüyor çünkü değer .. Sonra doktorunla irtibata geçersin. Geçmiş olsun ...

Teşekkür ederim canım

canım adet olmadığın süre zarfında rahim yatağın yani duvarın kalınlaşır şimdi düşürdüğün parça duvarların yıkılmış ondan damarlı,baloncuklu değişik bişey olur korkma ben de düşürdüm çok sancılı bi şeklide çocuk düşürmesem bilmezdim acısını aynı onun gibi patolojiye gitti bişey çıkmadı sonra doktorum bana böle anlattı rahim duvarın yani korkmanı gerektircek bişey yok farlutal söktürücü kullan adet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…