• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bi yardım edin lütfen

valentinus88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
126
4
48
çeyiz için kim neyi alır hiç bir fikrim yok kk herkes cok bilgili bana yardımcı olun lütfen beyaz esya kimi diyo kız tarafı fırınla bulasık makinesi kimi diyo çamasır makinesi alır almaz :S ben mutfagımı hallettim sayılır tencere tabaktır tamam mutfak tekstil eksik sadece.annem diyoki biz bornoz takımını aldık onlarında alması gerekir aklım karısıyo ve bu banyo wc esyalarını kız tarafımı alır ben çamaşır makinesi aldım süpürge makinesidir ütüdür ütü masasıdır kurutmalıktır bi el atın kızlar

çeyiz için kim neyi alır hiç bir fikrim yok kk herkes cok bilgili bana yardımcı olun lütfen beyaz esya kimi diyo kız tarafı fırınla bulasık makinesi kimi diyo çamasır makinesi alır almaz :S ben mutfagımı hallettim sayılır tencere tabaktır tamam mutfak tekstil eksik sadece.annem diyoki biz bornoz takımını aldık onlarında alması gerekir aklım karısıyo ve bu banyo wc esyalarını kız tarafımı alır ben çamaşır makinesi aldım süpürge makinesidir ütüdür ütü masasıdır kurutmalıktır bi el atın kızlar

Her yorenin adeti oluyo bide bazen aileler almalari gereken seyleri almaktan kacip bizde yoktur lafina siginiyolar

Bizde soyledir
Yatakidasi mobilyasi+halisi+perde

Mutfak kapcanak+perde+hali

Supurge+bulasik mak+utu ve masasi
Banyohalisi+bornoz havlu

Bunlar kizindir erkek salon tk +hali+perde+tv+camadir mak+firin +buzdolabi alir

Kizinki daha agir valla incik cincik bitmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her yorenin adeti oluyo bide bazen aileler almalari gereken seyleri almaktan kacip bizde yoktur lafina siginiyolar

Bizde soyledir
Yatakidasi mobilyasi+halisi+perde

Mutfak kapcanak+perde+hali

Supurge+bulasik mak+utu ve masasi
Banyohalisi+bornoz havlu

Bunlar kizindir erkek salon tk +hali+perde+tv+camadir mak+firin +buzdolabi alir

Kizinki daha agir valla incik cincik bitmiyo

yatak odası ve mutfak kıza ait oluyor dimi söyledigin kadarıyla bizdede oyle oluyor ama bu mobilya hariç karısıyo yok kız yok erkek tarafı benim aldıklarım 10 15 milyar olmusdur zaten

canım bizdede mutfak ve yatak odasını kız tarafı alır salon yemek odası erkek tarafınındır biz oturma odasını ortak alıyoruz beyaz eşyayıda kız tarafı alır bizde tabi düğünü onlar yapıyolar gelinliğim falan bütün masraflarım haliyle erkek tarafından karşılanıyo herkesin adeti farklı ama

ha bu arada o ıvır zıvırlarıda ben aldım ütü masasıydı kurutmalıktı banyo malzemeleriydi falan ben alıyorum zaten isteselerde onlara bırakmam malum zevk meselesi ve biz o konuda hiç uyuşmayız kv le :)

Biz her şeyimizi eşiyle beraber yaptık valla. Ne sıkıntı oldu ne kavga dövüş.hem de ne istersem alabildim. :21:

cnim bizde de ev tekstil banyo mutfak tekstil urunlerini kiz alir.yatak odasini kiz alir.camasir mak,bulasik mak,kucuk ev aletleri kizin.dger hersey dugun dahil erkegin.ama sonucta evlendikten snra esinin borcu seninde borcundur :)

Valla evlenirken hep tokgozlu oldum esim tarafina .onlara siz bilirsiniz defim alinan yapilanlar hic icime sinmedi.esimle evlenmemiz cok zordu evleneyim seviyoruz diye sesimi cikarmadim sonra degisiriz dedim.isler oyle olmadi isten ciktim esim aile sirketinde calismaya basladi batip cikyilar kackere o esyalar 9 sene oldu degismedi.hala icimde kalan cok sey var gelinligime kadar.aldiginiz ve aldirdiginiz seyler pahali olcak diye bisey yok icinize sinen seyleri alin ,kimin gucu neye yeterse onu almali bence ev kurmak kolay degil yenisini almakta kolay degil ,hele cocuk olduktan sonra.adetler bana sacma geliyor keskr babamin sozunu dinleyip babama aldirsaydim herseyi.bide aglamayana meme yok derler cok dogru benden sonra evlenenlerin herseyi 4/4 luk oldu iki eltimde agladi istedikleri olsun diye:)

Biz her şeyimizi eşiyle beraber yaptık valla. Ne sıkıntı oldu ne kavga dövüş.hem de ne istersem alabildim. :21:

En dogrusu olmus.biz 5 sene ciktik hic konusmadik bunlari zamaninda para biriktitip beraber yapabilirdik.benim ailem herseyimi kusursuz yapti.halada oyle tasincam bu yaz esyalarini at yenisini alalim diholar saolsunlar.ama hersey zamaninda guzel.tek bisry var esimle cok mutluyuz ne istesem esirgemez imkani olsa herseyimi alir biliyorm bukadar seyden sonra en azindan huzurum var diyorum

En önemlisi o canım eşinin sana sahip çıkması iyi davranması. Genciz tabi istiyoruz her şeyimiz iyi olsun diye ama imkanlarımız dahilinde davranmak zorundayız. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Gerisi hallolur bir şekilde :16:

Back
X