• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bı sorum olcaktı

jiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
263
3
48
İstanbul
mrb arkadaslar ben 37 haftalık hamılegım bu aksam oyle uzanmıstım bebegım cok guzel hareket edıyordu bı anda karnım yavas yavas sızlamaya basladı yan dondum agrı artı oturdum aagrı hem karnıma hemde belıme vurdu karnım sertlestı mıdem bulandı kustum hatta mıdemde hıc bısey kalmadı sancı gectı yalancı dogum sancısı mı acaba yada cıkolatalı kek yedım o mu dokundu veya o dokunduysa belle nıye agrısın kafam karıstı bı aydır beyaz sarımsı bı akıntım da var doktorum normal dedı bunlar sızde de oduysa veya bı yakınınızdan bırınde olduysa cvp versenız sımdıden cok tsk ederım bebegımın bıran onca dogmasını ıstıyorum

Canimm allah saglikla bebegine kavustursun ins. Kafanda soru işaretleri varsa doktorunu ara sor bence . zamanda yaklasmis ben 35haftalik erken dogum yaptim.kontrole giderken cok agladim ya dogurursam dedim cok korktum halbuki hicbiseyim yoktu kontrole gidiyoduk. Ve o gun dogurdum mecburen:) hislerine güven seni senden iyi kimse bilemez.

kontorulum 8 agostosta sancım falanda yok xsımdı ama bı haftadır kasıklarımda agrı var bılmıyorum kı gıtsem mı ya belkıde doktorum bayram tatılıne gıtmıstır

Back