arkadaşlar bi okuyun lütfen,ameliyat olmak istyruuummm ama....

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
96
İstanbul
memelerim emzrme sonrası boşaldı ve haff sarktı.zaten küçük..görüntü berbat anlıycağınız arkadaşlar.ameliyat olmak istyrm ama doktr konusunda sıkıntıdayım.bayan cerraha olmak zorundayı eşimden dolayı.iki tane bayan doktora gttm.biri sadece protezle dikleştrrm dedi,diğeri dikleştrmek şart dedi.napıcağımı blmyrm,kime gtmeliyim.kimse bişe yazmıo lütfen yazın arkadaşlar,aylin karanlık dışında yokmu bir bayan doktr tavsiyeniz!!! ??:1no2:

Benim durumumda aynı seninki gibiydi ama doktorum erkekti.Ayrıca protez koyulacaksa dikleştirme işlemine ne gerek var. Bana yapılmadı öle bişey zaten protezle hem dikleşiyo hem dolgunlaşıyo.Eşinin bayan doktor ısrarı konusunda senin adına üzüldüm:( Bu sitede protez yaptıran çok kız var.Önceki yazılara iyice baktınmı canım bayan doktor konusunda?

Bence sadece protez yeterli zaten dikleştirme ameliyatı daha izli oluyormuş. Sanırım emzirmeyi yeni bıraktın zamanla vicut kendini topluyor, fakat göğüsler büyümüyor tabi ama ilk zamanlar gibi de olmuyor.Şimdi içleri boş dolunca dik duracaktır.Bende aynısını yaşamıştım şimdi araştırıyorum bir kaç doktorla gorüştüm kararımı vardim gibi sanırım kas altı olursun ayrıca Aylin Hanımın yorumları çok iyi ama tabi karar senin.

Neden Aylin Hanım dışında dedin ki canım bende Aylin Hanım la görüştüm ve gayet memnunum hatta ona ameliyat olucam 15 inde.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkrler,iki gndr internete bağlanamıyordum.aylin hanımı istememe nedenim belli bişe deil açıkçası,içime sinmedi bi türlü,hani doktorunuza güveniceksiniz o elektrii alıcaksınız diyolarya bende o olmadı açıkçası.şimdi burçak erdinç i duydum araştırıyorum bileniniz varmı acaba? zeynep kartal sen büyütmemi olcaksın,muhtemelen kasaltı olucaksın dmi aylin hanım hep öle yapıyrm demişti.

Back
X