bi okuyun ve fikir verin arkadaşlar,meme büyütme...

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
96
İstanbul
selam arkadaşlar yardımınıza tavsiyenize ihtiyacım var.1 yaşında oğlum var emzrmeyi kestkten sınra göğüslerim boşaldı söndü ve haff sarktı.ve çok küçüldü.meme büyütme ameliyatı olucam.sorun şu;4 doktor gezdim.2 tanesi dikleştrme yapmadan silkonla düzeliceğini ve güzel olucağını söledi.diğer 2 tanesi ise dikleştrmeden olmıycağını çok kısa süredi dahada srkcağını,diklştirip sonra protezi koymak gerektiğini söledi.dikleştrme işleminde memenin kahverengi bölümünn etrafında iz olucak.aşağı inen bir iz olmıycak çnkü haff sarkk dediler aynızamanda.şimdi ben hangisini yapmalıyım.eğer sadece büytme olursa izim çok ufak olucak biliosunuz.dikleitrme olrsa kahvrengi kısmın etrafının tamamında olucak iz .iz önemli deil dimdik olsun diemi düşünmeliyim,yoksa gerek yok diyen doktoramı güvenmeliyim.bilmiyorumkismilebi fikr vern nolur...

benimde oğlum 2yıl emdi .Emmeyi bıraktıktan sonra içleri boşaldı ve sarktı.Dr protez koymanın yeterli olacağını söyledi. 5ay önce ameliyat oldum.şuanda görüntü olarak dik ve dolgun görünüyor.tabii önemli olan drun muayenesi .doktorum bana bunu şöyle açıklamıştı:eğer proteze rağmen memenin dik ve gergin olmayacağı düşünülürse bir miktar toparlanma yapılabilir demişti.bende gerek olmayacağını söyledi .dediği gibide sadece protez koymak işe yaradı.

benimde oğlum 2yıl emdi .Emmeyi bıraktıktan sonra içleri boşaldı ve sarktı.Dr protez koymanın yeterli olacağını söyledi. 5ay önce ameliyat oldum.şuanda görüntü olarak dik ve dolgun görünüyor.tabii önemli olan drun muayenesi .doktorum bana bunu şöyle açıklamıştı:eğer proteze rağmen memenin dik ve gergin olmayacağı düşünülürse bir miktar toparlanma yapılabilir demişti.bende gerek olmayacağını söyledi .dediği gibide sadece protez koymak işe yaradı.[

hayrlı olsun ayrca teşekkrler cevabın için.peki dik derken tatmin edicek kadar mı yoksa kız memesi gbi dimdik oldumu.benm için dik ve diri olması çok önemli.kimde olduğunuda yazablrmsn.kasaltımı kasüstümü oldun?

sevgili symgcl kız memesi gibi dimdik oldu diyebilirim .Hatta ilk yaptırdığında okadar dik oluyorki bundan rahatsızlık duyup bol giysiler giyme gereği duyuyorsun.destekli sütyen takmadığım zaman bile dik duruyor.ben ameliyatımı istanbul dışında oldum.kas üstü fakat dr protezimi kas zarı altına yerleştirdi.

Back
X