arkadaşlar bi bakarmısınız bana?

onuseviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
1.436
10
ben aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırmak
istiyorum.özel bir merkezde.acaba 3 aşılama yaptırma
şartı benim içinde geçerlimi?ben direkt tüp istiyorumda.
cevaplarınız için teşekkürler..:1hug:

3 aşılama mecburiyeti rapor almak için gerekiyor.Sen özele ücretli yaptıracaksan bu işlemi nereden istersen oradan başlarsın.Hayırlısı olsun.

canım ben direkt tüp yaptırdım şu an transfer sonucumu bekliyorum özelde dr sen ne istersen onu yapıyor bana sordu aşılama denemek istermisin diye ben hayır dedim çünkü aşılamada şans daha az tabiki tüp de garanti değil ama en azından şans daha yüksek ben böyle düşündüm ve aşılamalayla uğraşıp maddi manevi zaman kaybetmek istemedim umarım doğru yapmışımdır

canım ben direkt tüp yaptırdım şu an transfer sonucumu bekliyorum özelde dr sen ne istersen onu yapıyor bana sordu aşılama denemek istermisin diye ben hayır dedim çünkü aşılamada şans daha az tabiki tüp de garanti değil ama en azından şans daha yüksek ben böyle düşündüm ve aşılamalayla uğraşıp maddi manevi zaman kaybetmek istemedim umarım doğru yapmışımdır

inşallah hayırlı haberlerini duyarız
buradan bze sonucu açıklarsın.allah muradını
versin arkadaşım.:1hug:

bazı özel yerlerde sağlık güvenceleride geçerli oluyor.eğer sağlık güvencesinden yararlanacak olursan 3aşılama şart.sağlık güvencesi geçerli olmayan bir merkezde yaptırırsan 3aşılamaya gerek yok.direk tüp bebek deniyebilirsin.allah yardımcın olsun

X