• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bi bakar misiniz?

Adet duzensizligim var az once doktorumu aradim benden
FSH
LH
EXTRABIOL
PROLAKTIN
istedi
Bunlar aşagıdan bakılan testler değil dimi arkadaşlar
Kan testleri mi?
(Şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkür ederim)

Adetin 3.gunu vercegin kandan cikar canim kan testi bunlar :)

3 eylülde adet oldum en son halen gelen giden yok kasiklarim agridi birkac gun (dun kasik agrim sondu)bugun kasik agrim falan olmadi
Boyle adet gecikmesi yasayan var mi genc kizken adetlerim duzenliydi sonra duzensiz olmaya basladi en fazla 6 gun gecikirdi
Ve yumurtladigimda da adet olmaya yaknlastigimda terlemem var (gece uhurken sabah kalktigimda ter su icinde kalkiyorum)

Banada aynı testleri verdi fakat EXTRABIOL hariç o ne testi oluyo bilmediğimden soruyorum ayıplamayın lütfen

Canim yanlis yazmis arkadaş ismini:)estradiol olacak o :)

E2 hormonu yani estradiol hormonunu bir östrojen hormonudur. Yani, kadınlarda bulunan mühim bir hormon türüdür. Kan ya da idrar yollarında bulunur ve kadınlık hormonu olan östrojen hormonlarının miktarını belirleyen bir etken olarak da bilinir.

Canim yanlis yazmis arkadaş ismini:)estradiol olacak o :)

E2 hormonu yani estradiol hormonunu bir östrojen hormonudur. Yani, kadınlarda bulunan mühim bir hormon türüdür. Kan ya da idrar yollarında bulunur ve kadınlık hormonu olan östrojen hormonlarının miktarını belirleyen bir etken olarak da bilinir.
Nete yazınca anladım yanlış olduğunu tşk cevap için :KK200:

Back