Arkadaşlar Bi Akıl Verin Lütfen :(

eysanbaran

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
93
28
38
ben bikaç başlığa yazdım derdimi. benim 4 aylık bi evliliğim var. ilk kez bu ay denedik. ve yumurtlama günlerine denk getirerek. daha önce hiç şaşmayan adetim bu ay şaştı. psikolojik olmadığını biliyorum. çünkü adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım. negatif çıkmıştı. yani hamile olmadığım blgisiyle adet günüme hazırlandım. fakat adetim 3 gün geçince ateş basması ve aşırı halsizlikle şüphelenip gittim kan testi 1,20 çıktı. doktor adet söktürücü verdi. ben de kullanmadım ne olu ne olmaz diye. ama bugün 1hafta oldu ve ben hala adet olmadım. bu sabah al bi diye bi testten idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı. olacakmış gibi karnım ağrıyo bacaklarım çekiliyo ama hiçbişey yok. değerlerim de normal çıkmıştı. rahim duvarım da kalınlaşmış çıktı sonuçlarda. ne oluyor arkadaşlar korkmaya başladım

bence korkacak bir şey yok gibi. bir kadın doğumcuya hem yeni evlisin. çocuk da düşünüyorsan daha iyi olur bütün kadınlık hormonlarına baktır

Korkucak bise yok canim.. Gayet normal her kadin yilda bir kez bole gecikmeler yasayabilimus.. Benim de 2 ay once 15 gun gecikti twstlerim de negatifti.. Doktor adet sokturucu igne yapti 5 gun sonra adet gordum.. Senin yapmn gerekn adet sokturucu kullnman ve cok sorgulama olabilur yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…