ben çok kuruntulu bişiy oldum arkadaşlar..herşeye ağlıyorum.ama görseniz saçma sapan şeylere bile ağlar oldum.eşime kızıyorum olr olmadık yerde.tuhafım bennn.bebeğimi düşünüyorum bu değerler beynimi kemiriyor.neyapacağımı şaşırdım yaaa...sigarada içiyorum üstüne.kendimi dövesim geliyor

azalttım gerçi ama içimede çekmiyorum ama olsun sonucta yakıyorum onu..stres içindeyim ben.keşke dün kan testine gitseydim.araya cumartesi pazar girdii bideeee

inanın hç böyle olacağımı bilmiyordum ben havalara uçarım sevinçten diyordumki nitekim öyle oldu ama şimdide değer katlandımı,ardından kese gözükecekmi..kese olşmuşmudur..allahıma sık sık dualar ediyorum.

stres yapmamam gerektiğini bile bile içten geliyor..kızlar bugün cuma pzartesi yaptırmıştım ben kan testini 61.9 du.değerim kaç olmuştur şimdi? kasıklarım dolgun yürürken sanki su varmış gibi içinde :) göğüslerim çok hafif acıyo ama sol daha çok..karnım seert..çok acıkıyorum.gözlerim parlıyor.hafif bel ve hafif ara ara kasıkta ağrı.(gebelik belitileririni merak edenler için..) uyku az uyuyorum çok uyumuş gibi geliyor birdee hayret bişiyy...

kızlr bişiy daha bu arada inanmıycaksınız belki ama benim kasıklarımda kıpırtılar oluyo ara ara.tam orta kısımda oldukça belirgin birde.hiç ummadığım anlarda oluyor..hissedyorum yani..[/KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRNERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNİZZZZZZZZZZ YA BİR ALLLAHIN KULUDA BİŞİY YAZSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN