Arkadaşlar Benim Bu Ay Tüp Bebek Hayalim Olmadi

gamze-su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
272
2
Arkadaşlar sizde biliyorsunuz ben 3. tüp bebek tedavisine başlamıştım ilki hamilelik olmuş 5.haftada düşmüştü. 2 sinde çok güzel yumurtalarım büyüyordu.bu tedavimde yumurtalar büyümedi ve doktor ilişkiye bıraktı bütün umutlarım bitti yine tam umutlandım tedaviye başlamıştım ama olmadı böyle durumda olan arkadaşlar beni bilgilendirirmisinizzzzzzzzz:enbuyukkk:

Geçmiş olsun canım, bu kez vücut tepki göstermiş ilaçlara cevap vermemiş olabilir,
ama bu hiç bir zaman büyümeyecek değil,
bence tedaviye bir süre ara verip, kendini ruhen ve bedenen dinlendir
bu arada bazı bitkileri kullanabilirsin

teşekkürler canım bitki derken ben hayıt tohumu adaçayı kullandım acaba ilaçları etkilemiş olabilirmi sen ilaçlarlamı aldın bitkileri bilgilendirirmisin a.s.

adaçayı hiç içmedim, bildiğim kadarıyla tedavi sırasında içilmiyor
ben hayıt suyu içtim, tedaviden 1,5 ay önce içmeye başladım, tedavi sırasında da yumurtalarım büyümüyordu, yine devam ettim, günde 2-3 kez
ayrıca tedaviden önce 3 ay kadar keçiboynuzu pekmesi içtim her sabah, akşam
çakşır otu ve civan perçemini günde 3 kez bir su bardağına demleyerek , bal ile tatlandırarak 2 ay kadar içtim, çakşırı tedavi sırasında da içtim,
öğütülmüş çörekotu, bal karışımını sabahları aç karna yedim,
çörekotu dışında hepsini tok karna içiyorsun

dr bana kısa protokol uygulamıştı, çünkü yumurtalık cevabım zayıftı, iyi kalite emriyo elde edilemiyordu
ben bunları kullandıktan sonra dr çok şaşırdı,
bu kadar iyi cevap beklemediklerini söyledi
ama ben içtiğim bitkileri söylemedim,
şifa Allahtan ben umutla içtim Allahım şifa verdi, nasip etti

Canım herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür fazla stres yapma herşey yoluna girecektir emin ol dualarım seninle sevgiler............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…