ben bioblasın şampuan ,saç kremi ve saç maskesini kullandım saçım daha çok döküldü şimdi aktardan aldığım ısırgan otlu ve sarmısaklı şampuan kullanıyorum
O zaman mevsimsel bir dökülmedir. Ya da stres olabilir. Benim saçlarım yıllardır dökülüyor demir ve biotin düşüktü bi ara vitamin kullandım yerine geldi o değerler. Ama hala deli gibi dökülüyor çok seyreldiler. Denemediğim sampuan, yağ vs kalmadı. En son şampuanımın içine sarımsak ezip koydum forum var bununla ilgili herkes çok faydası olduğunu yazmış ama benim artık çok da inancım kalmadı yine de belki diyerek deniyorum.
Doktor kan testi hormon testi ultrason herseye baktirdi cok sukur temiz folik asitim dusukmus onun icn hap verdi merk etme saclarn ckicak dedi bi sampuanda verdi onuda aldim ya benm saclarm uzun oldugu icn acamiyordum yolunuyordu birzda ondn simdi kestircem bugun daha rahat olur benim icin
Aradaki tüm mesajlaşmaları okumadım. Bir sonuca ulaştınız mı bilmiyorum. Saç dökülmesinin çok fazla nedeni olabilir. Mevsimsel, kullanılan bazı ilaçları, demir eksikliği, kansızlık, yanlış şampuan, şampuan değişikliği, haddinden fazla uygulanan saç kremi, psikolojik nedenler vs vs.