- 26 Ağustos 2014
- 72
- 3
- 13
- 32
Bioblaala 3 yada 4 kullanışm suanlik fark yok olursada zamanla olurbioblası denedin mi geçen sene kullanmıştım baya farketmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bioblaala 3 yada 4 kullanışm suanlik fark yok olursada zamanla olurbioblası denedin mi geçen sene kullanmıştım baya farketmişti
kan değerlerinin düşük olmasından.Arkadaslar neden dokulur sac
O zaman mevsimsel bir dökülmedir. Ya da stres olabilir. Benim saçlarım yıllardır dökülüyor demir ve biotin düşüktü bi ara vitamin kullandım yerine geldi o değerler. Ama hala deli gibi dökülüyor çok seyreldiler. Denemediğim sampuan, yağ vs kalmadı. En son şampuanımın içine sarımsak ezip koydum forum var bununla ilgili herkes çok faydası olduğunu yazmış ama benim artık çok da inancım kalmadı yine de belki diyerek deniyorum.Kan tahlili ve hormon testide yaptirdim hersey temiz cikti cok sukur
şırıngaya çek öyle damlat tatlım daha kolay olur :)Baharcim senin dedigin cam telebentin varya onu aldim adam diyoki islak kuri frketmez saca uygulayin sonrda yikayin sesi eaime dedimki bu yanlis biliyo boyle deul bahar oyle demesi dedim gulduk falan ewe geldik okudum iste 200 gramlik sampuana 100damla damlatiliyo hergun yikanmaliymis vede yikamadan once sac diplerine pamukla surulup oyle yukanmaliymis ama surup gibi ayni agzi kocamn nasul 100 damlayi ayarlayacam bilmiyom kafam karistu
Aradaki tüm mesajlaşmaları okumadım. Bir sonuca ulaştınız mı bilmiyorum. Saç dökülmesinin çok fazla nedeni olabilir. Mevsimsel, kullanılan bazı ilaçları, demir eksikliği, kansızlık, yanlış şampuan, şampuan değişikliği, haddinden fazla uygulanan saç kremi, psikolojik nedenler vs vs.Arkadaslar neden dokulur sac