arkadaslar bende sadece sac dokulmesi var neyin belirtisi olabilir acaba

Kullandigin sampuandan surekli defistirdigin sampuandan mesela bnde sampuan degistirirsem inanilmaz sacim dokulur gerci suan cocuk emziriyorum ewin heryeri saccc oyusden cok fazla dokuluyo

benim de çok fazla dökülüyo hatta alnımın yanları açıldı bile o kadar dökülüyo ki ama aktardan sarmısaklı şampuan alıp içerisine çam terebentin yağı damlatıcam işe yaradığını duydum

Çam Terebenti Yagi

İçeriği : Buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilir. Yagi alinacak bitkinin yetistigi topragin özellikleri, yetistigi ortamin iklim sartlari, bitkinin toplama zamani, kurutulma sartlari bitkisel yagin renk ve kokusunu etkilemektedir. Bu sebeble standart bir koku ve renk gözlenmeyebilir, farkliliklar olabilir.

Faydaları : Saçı besler, dökülmesini ve kepek oluşumunu engeller. Saç diplerini kuvvetlendirir.

Kullanım Alanları : Saç için kullanılır.

Kullanım Önerileri : Saçlar için susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yapılarak kullanılır. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanılabilir.

Uyarılar : Baz yağlar olmaksızın tek başına kesinlikle kullanılmamalıdır. Gözle temas ettirilmemelidir.

Cesitli markalarin degisik siselerde cam terebentin yaglari mevcuttur.
sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar

vardır tabi elifcim ben de yapcam bunu saçlarım çok azaldı

Ay hemen alayim ozamn ya hic duymamistim en nefrer ettigim sey ewde yerdeki saclar suan heryerde var daha once hic boyle olmamisti yaa

Ay hemen alayim ozamn ya hic duymamistim en nefrer ettigim sey ewde yerdeki saclar suan heryerde var daha once hic boyle olmamisti yaa

ben de çok sinir olurum ona temizlik yaparsın ertesi günü hiç yapmamış gibi heryerde saç olur. yeni öğrendim ben de

Bn artk temizlik yapmak bile istemiyorum heryer sac heryer arkadas ikdun iyice saclarla walla.iyi oldu ya alayim bunu hmn ben

ayy bi de ters etki yapıyormuş bizim saçlar hepten dökülüyormuş

Bu aralar herkeste bi sac dokulmesi duyuyorum ben kan tahlili yaptirdim bisi cikmadi hormon testi yaptirdim dun sonuclar 2 3 gunu bulurmus bakalim ne olck ya dokulenler geri gelmicek gibi cok uzuluyporum.

Bu aralar herkeste bi sac dokulmesi duyuyorum ben kan tahlili yaptirdim bisi cikmadi hormon testi yaptirdim dun sonuclar 2 3 gunu bulurmus bakalim ne olck ya dokulenler geri gelmicek gibi cok uzuluyporum.
çam terebentin yağının saçları da çıkardığını söylüyorlar ama bi dene istersen saç köklerini besliyoya hani

Bioblas kullaniyorum suan ona dokebilirmiyim ki ? Ya benm önlrde ufak ufak bir suru sac var ama diger bolgelerde yok cikarmi acaba onlrda zmanla

sen şampuanının içine koy dene ben de deneyecem bunu bence işe yarar

arkadaşlar aşırı saç dökülmesi normal değil Saçlarımı kötü yaptığı için kuaför değiştirdim ve tavsiyeyle gittim gerçekten çok iyi bi kuaför ve bu gün tekrar gidicem o saçlarımın aşırı döküldüğünü normal olmadığı söylediğinde farkettim vitaminsizlikten kaynaklandığını en az bir yıl vitamin hapı kullanmam gerektiğini söyledi zaten kansızlıkta vardı bende bence sağlık ocağına gidip bi değerlerinize baktırın derim :)

benim kuçuk bebeğim var emziriyorum o yüzden dökülüyo sanırım

O tahlillerimi yaptirdim normal cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…